Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Samo prije dva dana jedan stadion u Južnoafričkoj republici, jer postoji sumnja da neće biti završen na vrijeme, navodno je trebao biti isključen iz Kupa konfederacija, na kojem se natječu pobjednici kontinentalnih prvenstava\".... e vala, ko vam ovo prevodi treba dobiti otkaz...bolje da napiše svojim riječima, ovako je svaki dan sve gore i gore...još ako prima neke pare za to...tuga golema....
Znaci CIRO ce ipak reprenzitaciju voditi u BRAZIL a ne u Juznoafricku republiku,,, hehehehehe BH FANATICOS
U Brazilu eto nema kriminala...hahahaa
a mogu i u Francusku sto se tice mene.........hehehehe
hehe neka ga vrate u njemacku sve ljudi imaju spremno samo dogurati ljude :) najbolje bi bilo :)
u doba SP je dole zimsko doba, nigdje nikog na cestama, skole i univerziteti zatvoreni radi raspusta, nestaje navece struje a i vode nema stalno nema. sve u jednom nikakvi uslovi za SP. da kriminal i ne spominjem. Definitivno bi bilo bolje prebaciti SP u neku drugu zemlju a posto je Brazil slijedeci jos bolje, imaju vecinu toga sto je potrebno za takvu veliku manifestacijju.