SP, kvalifikacije
0
Brazil deklasirao Urugvaja
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
inace sama tekma je bila \"one and only\". inace ne pratim nogomet cesto, prilicno mi je dosadan sa muljanjem lopte, ali ovu tekmu sam odgledao do kraja. urugvaj po igri je pokazao umijece, imaju slabog golmana, slabu realizaciju i veliku nesrecu. sto se tice igre, razvalili su brazil. cijela utakmica se odvijala na brazilskoj polovici. brazil nista posebno. u susretu sa argentinom, messi i co bi ih razvalili.
golman je unistio urugvaj. brazil je opalio 7 puta na gol, 5 puta je frajer primio gol. pogotovo prvi ne bi primio ni amater
ja sam gledao tekmu, osim sto je brazil imao manijacku srecu, a urugvaj totalnu nesrecu, po igri je trebalo biti 5:0 za urugvaj. kaka je prosjecan igrac, ono vise foler, nije nista pokazao, a kamoli vrijednost 65 miliona EUR.
hahahhahaha svaka cast odma sam po naslovu primjetio da nesto nije ok urugvajA - tipicno hrvatski a ne nase
Ovaj Sarajevo-x mi sve vise lici na index.hr \"Dani Alves je, poput Srnina slobodnog udarca protiv Ukrajine na početku dvoboja u Maksimiru, s 35 metara puknuo po golu. Viera je išao ispruženim rukama hvatati loptu koja se odbila od tla, ali ju je pritom potpuno promašio.\"u picku materinu!!! Toliko od mene !!!