Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene zanima nogomet i pratim sve reprezentacije a pogotovo Hrvatsku. Ali ti nemožeš priznati da je ovo što sam prije naveo istina! I na kraju ne volim reprez.BiH niti je mrzim! Kako odigrala odigrala, samo činjenica je da nije reprezentacija za velikih natjecanja!
antikomunist !!! Pa ti volis ovu BiH reprezentaciju vise nego ja dok se ti ovdje smucas i non stop tipas,samo sto sam sebi ne mozes to priznati.Vidim da sve znas kad sta kako?!?! To mozes samo znati kad te nesto zanima ! Zivjela Bosna i Hercegovina !!
nema vise ljepote fudbala samo su pobjede i golovi bitni.Svaka cast momci samo naprijed tako treba nam dosta motivacije i poz. rezultata.I ja se slazem u potpunosti da nam ne treba Ibisevic,bolji je i Ermin Zec od njega.
Kakve veze što BiH pobjeđuje u ovim prijateljskim utakmicama, kada u najbitnim utakmicama nemogu pobjediti! Evo sa Ćirom ste pobjeđivali i hvalili ga na sva zvona i na kraju kada je najbitnije bacite pushu i opet po starom dobrom običaju svijetsko i europsko prvenstvo gledate sa malih ekrana. Vama čini mi se ostaje čekati kada se Hrvatska ne plasira na prvenstvo pa da možete feštati, hehe!
Cim nema Vededa Ibisevica, dajemo golove i igramo bolje!
Iako sam dojučer govorio da je za spas bh nogometa ovaj fudbala potreban odlazak Sušić Safeta i troglave aždaje u predsjedništvu , danas puna srca kažem : \"Safete , uzmi koplje i proburazi aždaju. Safete snago naša,Safete junače naš\". I tako do Rumunije...
@bosanac i ostali slicni mamlazi vidi se da nemate pojma o fudbalu po svemu ovo je bila sjajna igra u svakom segmentu.Malo pogledajte vece rep.kako igraju lose i dosadno.Ovo juce je za svaku pohvalu
Sejooo sine uzmi ljekove,opet si ih zaboravio popiti. Nemoj sine da te ljudi u bijelom opet vezu.
de ba ohladi malo ti. momci su dobro odigrali bilo pasova bilo borbenosti i to je to..idemo dalje. sta ocekujes? cuj bespotrebno zadrzavanje lopte.. smjesno. prije utakmice je bilo slovaci jaki igrali na svjetskom, slozit ce nam peticu itd., a sad kad smo dobili ti veci katolik od pape...
pu,pu,pu,nefalite previše,da neureknemo,pu,pu,pu
BAJRAM MUBAR... 18.11.2010. u 02:48 POLJSKA I UKRAINA JESU I BICE SAMO SAN. STRPAM VAM! Lijepo barataš islamskim riječima,nastavi tako.
\"drugom mjestu najboljih strijelaca reprezentacije svih vremena\" - hahaha kraljeva, ko da postoji reprezentacija 150 godina, pa najbolji nam strijelac jos u igrackoj snazai :) hahaha ko da je Fereca Puškaša stigo :)
suade sine, mlad si jos, da ti nesto kazem. ta prica o tehnickoj obdarenosti, al samo da se doda malo trcanja...pa to se pricalo jos za vrijeme yuge....ima 30 godina najmanje. evo ostarih cekajuci da sokolovi protrce jos malo.
BRAVO MOMCI ZA ZALAGANJE I IGRU BRAVO PAPE ZA POSTAVKU IGRE MOGU OVI NASI MOMCI JOS BOLJE JER SU TEHNICKI OBDARENI SAMO DA TRCANJEM TO DOPUNE I BICE DOBRO.
Halo... halo... de ohladi malo... kakva najbolja partija.... Sasvim prosjecna utakmica puna gresaka, puna bezpotrebnog zadrzavanja lopte, puna gresaka kako u odbrani, tako i u napadu, puna rupa na sredini terena, puna igrackog nerazumijevanja, puna naivnih gresaka... Daleko smo od evropskog nivoa kome bi trebali teziti po disciplini na terenu, po taktici, po zrelosti, lukavosti...