Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam bosanski musliman (na zalost ne po svom izboru)Za njega govorite da su mu turci babu udarali , a mi balije se odrekli sveg svoga zbog sigurnosti i poreskih olaksica. Nije brate niko glup , koliko je bilo muslimana u BiH prije turaka, jesu li slucajno mozda kad balije dizali ustanke, ili su sutili i prali carape kako koja sila naidje ? Neduzan narod ispasta zbog vasih prepucavanja , i jedni i drugi i treci. Nabijem vas na kurku sviju . PS Ko vas sviju jebe , Ja sam u Panama City Fl, na pecanju , a vi se prepucavajte. Evo bogami nesto vel'ko trza , odoh ga umarati.
Ma ti si q moj a ne "bosanski musliman", predji na pravoslavlje ako ti se svidja tvoj je izbor misu mali. Ukratko, DA, dizali so mi, ne hajducke "ustanke", nego prave ustanke protiv Vatikana, Bizanta, ratovali cesto protiv Hrvatske i Srbije istovremeno, potukli sami austrougarsku vojsku pod Banjlukom (najjacu silu tog doba) i na kraju 30.000 bosnjackih vitezova potuklo je tursku osmansku vojsku na Kosovu pod vodjstvom Husein-bega Kapetana Gradascevica. Hajde ti i dalje pecaj ribe, samo koliko si pametan bojim se da ce one tebe upecati!
Mislim nisam za takva vrijedjanja "udarali babu" I sl. jer to nije istina osim ako im se nije dala sama. Osmanlije nisu nikoga silovali. Pored njemacke i osmanska vojska je bila jedna od najdisciplinovanijih vojski ikada. Zelim uspjeh ovom fudbaleru.
Jel ovo onaj sto se proslavio cetnickim izjavama ??
gdje su oni sto nas zovu srbi poturceni hahahah vidi se da krv nije voda ba 500 godina tradicije , vidi se da svi dole lete hahahahhahahah
Odma ga na kolac...............a nemoj nemoj, vi turci ste mu dalji rođaci.......karali ste mu prapraprababu za šaku brašna
ko moze sa druge fotke da razazna ko je srbin a ko turcin?