Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogba 100 i kusur miliona eura a sam sebe blokira kad suta.
Heh. Mings nagazi Ibrahimovića , Ibrahimović njega lupi laktom u lice a Surman dobi crveni! Jebe lud zbunjenog a zbunjeni plače!
Pogba propo'
Nevjerovatno kako sudije u Spaniji i Engleskoj ove godine grijese, prave krupne greske. U mnogim slucajevima greske sudija mijenjaju tok utakmice i krajnji rezultat meca. Njemacku i Italijansku ligu ne pratim pa ne znam da li se desavaju krupne greske tamo. Ali zanimljivo je da sudije iz Spanije i Engleske sude u LP, i da tamo sude gotovo bez greske ijedne. Sto li bas?
Nakon napada prvih 15 20 min u onoliko promasaja i ocekivao sam ovakav ishod... ali eto ne mogu odigratina nivou bas sev utakmice. Prosle hefte su osvojili jedan trofej (kakav god je ipak je torfej za koji se bori) sad imaju utakmice LIge Evrope inaravno FA cup. Realno sreca pa nisuizgubili. i naravno jos jedan remi koji je moga biti porbjeda. steta koliko ermija u ovoj sezoni PL.to ih kosta ove pozicije. imaju samo 3 poraza koliko imaju i Chealsea i Tottenham...Kad se ne da ne da se....
to je taj manchester
Zlatan pro gamer nema zajebancije. Profesionalno ga laktom 😅
umro sam od smijeha kad ibru nagazi hhahah a ali jos smijesnije kad ga ibra laktno
Meni nikad nece bit jasno zasto ovaj lik nije otisao u Real Madrid , sa njima bi sigurno osvojio mnogo cega .
UZAS!!!!!!! :@ >:) 👹