Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje bi bilo da se Sloboda ugasi, a da se sredstva iz opstinskog budzeta preusmjere Tuzla Sitiju i da se tom klubu na raspolaganje stavi Tusanj.
99% trenera koji rade u Premijer ligi BiH je obicni sljam.Picici koji se kriju iza "privatnih" razloga kad dobiju nogu.Ni jedan nema samopostovanja da otvoreno prica,a znaju kukati sa strane kako ih se neopravdano smjenjuje. Kakvi su nam treneri,fudbal koji gledamo je zlatan!
Čuj 5 milja mu plata,jest se neko ugradio u njegovu platu,sta ste dopustili od kluba koji ima tradiciju,mozda nije u vrhu BiH fudbala,ali svakako da je simbol grada i da nije uhljeba koji ga vode ili su ga vodili na njegovu štetu Sloboda bi bila u Evropi svake sezone.
Sramota sta uradiše čovjeku
Bosanski Pep Guardiola za sirotinju 😃
Joj da vas hoće ovaj Bloudek tužiti i sve vam do zadnjeg dinara isprazniti kad ste bezobrazni. Godinama kukate i tavorite, kradete jedni od drugih i lažete. Svi su vam drugi krivi sem vas samih. Vakat je više da idete niže. Druga liga vas željno iščekuje.
@PupanOždrljić tvoj komentar najbolja je potvrda da je raskid ugovora s Bloudekom, najbolji za Slobogu.
jedan je Azmir Husic👑👑👑👑
@gooUser1571062053 vodi ga sebi kuci