Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vas nije stid, zar ne volite svoju zemlju? Ja kao vlasnik lanca kladionica smatram da ste vi oni koji ruše BiH.
Ta si ti sine, na kladionici jebe se jesil patriota kad pare izgubim. Igra se realno, a navija se za BiH ( tako je kako je naše je ).
kladionice su najveci duznici drzavi sto se tice poreza...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
dabigda izgubili svi sto su igrali na argentinu... pritom ne mislim da mi je krivo sto su se oni ladili, nego bih volio da bih pobijedi hrvati nemaju sta traziti, al sretno im da nebi bilo da sam im hasum
BRAZIL 1:1 HRVATSKA ARGENTINA 2:0 BOSNA NE ZATO STO JE HRVATSKA BOLJA OD BOSNE, NEGO STO JE ARGENTINA BOLJA PAR PUTA OD BRAZILA!
BRAZIL 2:1 HRVATSKA ARGENTINA 2:0 BOSNA Niko sretniji od mene
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Svi su ovdje u komentiranju veliki patriotisti sa bilo koje strane, ali se nazalost od toga ne moze zivjeti pa ce se ici na sigurno, da se makar nesto malo zaradi.
kladio bih se i ja da će brazil pobjediti ali mi je malo 30 feninga dobitka na ulozenih 10 maraka.
jakako od patriotizma se nezivi.
Pametan covjek davno se odrekao kladjenja i poceo da se znoji..!
I onda ce biti sta smo Bogu zgrijesili... a piva, kocka... sve gore od goreg uz nogomet....
pa niko razuman nece odigrat na rvatsku il bih nema logike
Clanak ,,poguran,, od Premiera..cccccc
Ma kakvi, nema sanse da je ovo istina. Bosanci su najvece patriote na svijetu i mora da su to nasi politicari koji se klade na Argentinu
Uvek se treba kladiti sitno na protivnika. Pa ako tvoji izgube, bar si dobio nešto para. A ako tvoji pobede, baš te zabole za siću koju si uplatio.
Zmajevi imaju minimalnu prednost nad hrvatskom samo zato sto su dobili laksu grupu ali kad poredis igrace dvije ekipe....Hrvatska je daleko bolja......Mandzukic (ligu prvaka i sve s bayernom), Modric (ligu prvaka i sve ostalo u Real Madrid), Rakitic (Evropsku ligu i sad Barcelonin igrac) itd itd....Hrvatski su igraci puno iskusniji, imaju vise trofeja... jedini igrac da valja u BiH je Miralem Pjanic....ma da ne igra u velki klub..Roma nije nesto....ali je stvarno TOP igrac play maker.......sve ostalo Hajrovic, ovi oni...Galatasaray i neki klubovi....ma bez veze......Dzeko je statisticki dobar za Man City....ali nije TOP igrac zato uivjek pocne s klupe....jako je spor
giba84 - Kratko da ti kazem. Hrvatska je beton i ako ne bude prvak svijeta ja vise nogometa ne bih igrao da sam Hrvat. Sto se tice Bosne pa mi smo slucajno dosli na ovu veliku smotru. U svakom slucaju uzivajmo u smotri i gledajmo do kraja.
JEDNO JE TACNO, SVJETSKO JE PRVENSTVO NEMA FAVORITA, TO STO MEDIJI NAPUHAVAJU, TO JE ONO STO BI ONI VOLJELI, SVAKO MOZE SVAKOG RAZVALITI!
Ja se ne kladim, zato ne gubim.
mozda gubis sansu da zaradis?
u tom je i fazom to je igra sansi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
TO JE DA U SLUČAJU ARGENTINCI NE IZNENADE !!! . . MIRALEM PJANIĆ !
ko god se bude kladio na argentinu dabogda mu sva djeca licila na komsiju
e jebiga, koju ti kladionicu imas?
Najvise se pada na kvoti 1.15 ;)