Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baška što navijam za BVB ali mi je još draže jer su izbacili šugu od trenera i šugu od ekipe.
Baš zbog tog trenera, ja ne mogu smisliti Atletico. Čovjek koji zna da ga gledaju milioni djece i onda odbije handshake i ponaša se kao zadnji kočijaš. Bravo za našeg tuzlaka Edina Terzića.
Boga mi kad ga googlas ne pise da je Tuzlak nego rodjeni svabo, ne znam bas koliko je nas…
Bravoo BvB ❤
Za Seljake Edin Terzic je iz mjesanoga braka Otac mu je Musliman iz Tuzle majka Hrvatica iz Osijeka. Roden je u Mindenu Njemackoj. Tamo je odrastao i igrao Nogomet.Sada kako se osjecaja vjerovatno je odrastao u Jugoslavenskom fazonu kao i vecina djece iz mjesanuh brakova. Ali ono sto stoji kraj njegova imena je Hrvarska Zastava. Nije niti Njemacka ili BIH. Vec Hrvatska kome se to po Bosni svidalo ili ne.
Kao navijač Borussie reći ću da smo odigrali odlično i nadigrali Atletiko, ovakvom igrom protiv PSG a imamo šanse ući u finale.
EDIN TETZIC IZ D. VAKUFA!
Golman roša teža
to su ti losi klubovi u bundesligi?
Bravo Borussia, naprijed u finale✊
Borussia igra ko sat. Ko kaze da ce psg lahko sa njima vara se. Jaci su od bayerna trenutno.
Njemačka je velesila a kakve.sjajne fudbalere imaju.wirtz fulkrug haverc kimič miler rojs ima ih jos strasnu reprezentaciju ima Njemačka
Brandt
BvB je cista emocija. Svaka cast, navijao sam srcano za Milionere
BVB je nemoguće ne voljeti!
Postavlja se logicno pitanje: moze li terzic biti prvi hrvatski trener u finalu lp nakon 44 godine i branka zebeca s hvs-om?
Veće je pitanje kako ti se ovako kasno da bit takav trol, nesretan život?
Hajd što Srbi izmišljaju o nekim poturcenim srbina sada je Mirza Terzic hrvat a covjek porijeklom iz Bosne . Nikad više ta ustaßka i cetnicka jugoslavija gdje se svaki katolik postao hrvat odnosno svaki pravoslavac srbin . Poserem se na svakog Katolika i pravoslavca izvBiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Upravo prolazim pored stadiona Borussia,tolika je gužva da je B1(Gradski autoput)gotovo pa blokiran,Bravo BvB!!
JESI SE SPUSTIO U KÖRNE ONDA🤣🤣
Kako bi volio da osvoje, kakva bi to romantika bila i nada da pare nisu pojele fudbal.
Pare znaju da pojedu dobre ljude a kamoli Fußball
Imao bi Dortmund i protiv Pariza šanse da ovi neće potplatiti sudije
MOGU ONI I PARIZ DOBIT....