Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Olić u 35 godini života trči i bori se ko navijen... svaka čast...
Vazzda mi je bio najdraži Hrvat :D.
Ovo je inace bila veoma vazna tekma za Bayern... Mogla bi ih kostati titule.
Z*jebi ti to, ako svaku utakmicu ne gledaš kao na bitnu. ;)
Pa i najbolji nekada trebaju odmoriti :) Mislim ne pratim Bayern i njemacku ligu, ali ovo su cinjenice...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dazdevnjaci, vi se ne mozete porediti sa Bayernom ni po jednom segmentu, ama bas ni jednom. Pa u svim bitnim zadnjim mecevima, Bayern je dobio, od tekme direktne borbe za titulu, njemackog kupa do lige prvaka. O trofejima nema smisla ni pricati.
petarperic 12.04.2014. u 22:29 Odgovori 33Volite CRVENU ZVEZDU!!! A vidi ove budale :volite crveno vogno pa koce ih volit sve cetnik do cetnika budalo ja dami brat igra za nju nebije volio,dje mozes volit fasiste.
hahaaha smesno
Kakko? znala sam da će Pep sve upropastiti... španska budalaština...
ja bih samo rekao 18+
Klop, moj duboki naklon !
Volite CRVENU ZVEZDU!!!
Sta pisete glupe komentare,cuj mogao bih real lahko proci,nakon jedne utakmice se nista ne moze reci,aj koji je tim u ligi petice osvojio prvenstvo 8 kola ranije,BAYERN ,zato mani te se komentara glupih, :)
Samo zato što ne igraju u Engleskoj ili Španiji. U Engleskoj imaš 19 (ili barem minimalno 15) ekipa koje ti kidaju bodove. U Njemačkoj imaš dvije, s tim da i te dvije ne izdrže ostatak sezone protiv ostalih klubova pa ti ne predstavljaju prijetnju. Svaka čast Bayernu, ali vaši komentari su jako glupi, da im ništa ne znači. Ganjali su sezonu bez poraza, zadnje 2 utakmice 0 bodova. A i da je prijateljska ipak je to jedan od derbija i tu nema popuštanja.
naletili su bayernu i real i barca zadnje 2 godine, pa nisu znali sta ih je snaslo.
Nije ovo nista...REAL za njih ima cucu,zapravo tri cuce!!!
Koja suplja fol ne treba im opustili se , pa sa nekim Hoffmanom , Durmom i nepoznatim igracima, a jos je bio cijeli tim , ne mozete se vadit ko proslo kolo nije nam igro ovaj onaj
Ko je sad kriv za poraz Bayerna sad će reć nema veze obezbjedili titulu , prošli put nema "pola tima" a sad ih neki Durm , neki Hoffman nadigraju .
Njemački fudbal je moćan i uvijek atraktivan za gledat, šteta što ga kvari Bajern koji je uvijek favorizovan tamo i sve kupi što valja iz drugih klubova kao nekad Red Star iz ex-Yu, obezbijedili su titulu pa sad neka i kla(di)onice malo zarade...
Šta je Neuerom znal neko??'
reko pepu da puste ljude, mislim nije fer, bajern inace pomaze borusiji na svaki nacin(2 miliona)
http://www.fcbayern.de/de/news/news/2014/inside-entwarnung-bei-neuer-debuet-fuer-raeder.php Ništa ozbiljno igra već u srijedu protiv Klaurtena izašao zbog mjere predostrožnosti neka lakša povredica
dortmundovi navijaci i mogu da slave ovakve pobjede, one bez znacaja
sarajlija87 izgleda te pogodila istina, tako ce biti i iduce sezone, bajern ce cuvati igrace za bitne utakmice, dok se dortmundovci vesele jalovim pobjedama
izgleda da je tebe pogodilo 0 :3 šššššššššššš
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto je tekma manje bitna, Bayern je losiji. Sto je tekma vise bitna, Bayern je bolji. Hejteri sagnite se. MIA SAN MIA!