Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to greška, to je plačeno unaprijed, samo su osluškivali rezultat iz Sarajeva
Pa iz aviona se vidi da je ovo smiješno prvenstvo našteljeno. Zaista ne znam šta se tu bilo ko više iščuđava. Napraviti radikalne promjene u BiH fudbalu i rastjerati lopovsku bagru ukoliko želimo da nam liga i klubovi u njoj išta vrijede. Sad ćeš vidjeti Zrinjskog u prvom pretkolu Lige prvaka sa Dudelanžom iz Luxemburga i sve će biti jasno i ko smo i gdje nam je mjesto. Smijurija od lige.
Crveni karton je alibi za ono planirano sto ce doci kasnije.... Ligom vlada kladionica i nema potrebe za nerviranjem...
Na stranu ko navija za Zelju, Sarajevo, Zrinjski, Siroki...nebitno.. svako normalan ce priznati da ono blage veze s penalom nema. Sudilo se kod nas svakakvih penala ali nikad onakva sramota nije direktno odlucila prvaka.. stid me sto sam uopste pratio ovu kvazi-ligu sve ove godine, kontas desice se neki napredak, smanjenje lige, kvalitet... ono 10 puta veci cirkus nego za vrijeme vladavine onog staorog troglavog saveza.. fuj
Malo je napredovala rezija u ovim nasim studijima, OBN je jos bolji od javnog servisa.
U naslovu stoji : Stojkic neopravdano iskljucen a svi vide samo penal koji nije postojao i kazu namjestalo se zrinjskom. Pa penal mozda nije bio, ali da se namjestalo zrinjskom ne bi crveni dobio 'zadnji' igrac, mada su jos 3 mogla zaustaviti onu kontru.
4 sudije u ovom prvenstvu kaznjene jer su siljili za Zelju i sad se navijaci Zelje sjetili da komentarisu sudijske greske! Pa jeste li normalni?
CRVEVI KARTON BIO 100%
Šta to sada vrijedi? Za ovo treba savez odgovarati! Ovo ako je UEFA gledala kao što se naodilo da će od prošlog kola pratiti onda će nam suspendovati ligu a to je veće šteta nego ovaj sraman penal. SAVEZ NAPOLJE !!!
jb ti te greske koje odlucuju prvenstvo
sutra je sastanak u savezu trebamo svi izaci da govna rastjeramo...i horde i manijaci...sad je vakat!!!!
Perfidna hinja iz Gruda, ovaj Antonio Bandic. Pravi nositelj evropskih vrijednosti. Dosudis prestrogo crveni, da ispadne da si kao objektivan i da ne naginjes za komsijski Zrinjski, a onda sviras penal u 93. minuti. Nema vecih zmija od hercegovaca.
FUJ FUJ FUJ FUJ PO 100000000000X ko je sve u FSavezu katastofa koji je segment gori sudije disciplinska ili ovi sto misle da fudbal/nogomet NEMOZE bez njih.Sta jedna ekipa ima od tog sta d. komisija kazni x sudiju AMA BAS NISTA. Da UEFA -FIFA hoce kazniti f.savez minimum 5 god.sredite se pa onda ste clanica Fife namjestanje rezultata pirotehnika vrijedanje na vjerskoj-rasnoj osnovi it'd.
Najneregularnije prvenstvo na planeti. Nije problem ni Zrinjski ni Zeljo, problem je kriminalni savez. Ovoga nije bilo ni za vremena Muniba Usanovica , Jusufa Pušine i Ilje Dominikovica
Jedina ekipa koja nije stimala ove sezone iz vrha je Sarajevo i na to sam ponosan. Cista obraza u Evropu a kvalitet ce i tu isplivati vjerujte ;)
Nije ove sezone, ali prije dvije? Nije imao 20 000 KM punac
E bas lupas gluposti. Pa vi ste sampioni namijestanja
Doslo je vrijeme da ovi iz nogometnog saveza pocnu nesto raditi.Iz aviona se vidi da je sudija Zrinjskom nastimao da bude prvak drzave.Otvoriti istragu i da se ne zavrsi na nekakvim suspenzijama,jer ovde se radi o krivicnom djelu i ovog sudiju bi trebalo strpati u zatvor.Ovo je stvarno postala lakrdija od lige!
A sta je s onim sudijama koji su siljili zelji i omogucili mu da uopste dodje da se bori za prvaka. Da nije bilo sudija zeljo bi bio egal sa radnikom
@WalterW Ne seri majke ti, koji je to sudija uticao ne rezultat u Željinoj tekmi? Jadan ne bio Željo nije par penala imao u cijeloj sezoni, dva ona smiješna u kupu koja ništa nisu mogli promijeniti. Jedina scena vrijedna pomena je ona što nije penal Slobodi svirao protiv Želje na Tušnju ali itu tu utakmicu je i Želje oštećen jer ni njemu nije sviran čist penal. U Mostaru je bio faul ali izvan kaznenog! Željo je više puta oštećen nego što mu vi nabijate nazor masku štimatora.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo da ponovim: NS je zločinačka organizacija DABIĆ - BOBANOVIH ZLIKOVACA!