Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je drug...svaka cast...pametno zboris !
@Bordo Side nije to kompleks to je ismijavanje kluba i navijača koji se godinama k..č. a vazda ga popuse ili su donji ;)
postovanje...ali kad tuta bugarin ,inace veci ci.ga.n od cistokrvnog Roma bulazni ko je ko...
Nisu ni ostali fudbaleri za bolje poslove. Sve su to nepismenjaci i uobraženi primitivci, a ku rče se sa milionima . Ali gledaoci su još gori, oni im donose pare na ruke.
ovi su bugari, a on zapazio dvojicu rumuna
ne znam šta se bune kad rumune čini 45% roma!
najbolji primjerci srblja su upravo cigani, Sinan Sakic, Dzej, Saban Saulic...
Steaua je prošle sedmice u gostima CSKA u prvoj utakmici play-offa za Evropsku ligu. Ovo je tzv prosto izvaljena recenica... moze i prosto nemoguca... svejedno
hahaahahahhahaha Gledaj kompleksa, kao i navijaca drugih klubova kako brinu o najvecem klubu o drzavi. Tako i treba, trebate znati sastav najboljeg tima u ligi. I svi englezi znaju napamet sastav Manchestera. Bravo!
NEMAMO NISTA PROTIV DA RADIMO HONONARNO U RADU ILI PARKU IPAK DOSTA NAM JE VIRŠLI A PLATE NISMO DOBILI OD MJESECA JUNA, KOPAČKE NOSIMO OBUĆARU DA IH LIJEPI I PO NEKOLIKO PUTA MI SMO APSOLUTNO ZA USPUT DOSTAVLJAMO SPISAK FUDBALERA KOJI BI RADILI : 1. Dino Hamzić 2. Adi Adilović 3. Ibro Hodžić 4. Sedin Torlak 5. Zoran Belošević 6. Ajdin Maksumić 7. Denis Čomor 8. Damir Kojašević 9. Kenan Handžić 10. Damir Hadžić 11. Vučina Ščepanović 12. Asmir Suljić 13. Edin Pehlić 14. Semir Bajraktarević 15. Almir Šmigalović 16. Emir Obuća 17. Nermin Haskić 18. Haris Handžić ISKRENO SE NADAMO DA ĆE TE NAM SVIMA IZAĆI U SUSRET !!!! VELIKO HVALA !!!
Steaua je prošle sedmice u gostima CSKA u prvoj utakmici play-offa za Evropsku ligu. Rumunska ekipa pobijedila je s 2-0. ja ne kontam. halo pisac
Uzmi i Rome odnosno ciganiju sa Koševa ili neka ih uzme KJKP rad i onako radnici KJKP Rada imaju vece plaće od fudbalera sa Koševa ;)