Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno nam znace tvoje rijeci izdajico
Sta ti mislis joker sto je izdajica?
evo izdajica poturica el znate sto znaci poturica prihvacanje turskih obicaja, to znaci da ste vi BH Muslimani poturice jer gajite turske obicaje, to nema veze s genetskim godom vec obicajima, vi ste poturice i poturice o kakvim vi Bosnjacima pricate, jeste vi zajedno sa Cericem i Filipovicem procitali knjigu De Administrando Imperio ("On the Governance of the Empire") is the Latin title of a Greek work written by the 10th-century Eastern Roman Emperor Constantine VII. The Greek title of the work is Πρὸς τὸν ἴδιον υἱὸν Ρωμανόν ("For his own son Romanos"). It is a domestic and foreign policy manual for the use of Constantine's son and successor, the Emperor Romanos II. De administrando imperio, djelo bizantijskog cara Konstantina Porfirogeneta u 10 vijeku. Djelo je posvetio svom sinu, da bi mu pomogao pri vladanju državom. nigde spomen Bosnjaka o kakvom bosankom jeziku pricate, o onome bosanko-turskome recniku, koji je tako nazvan jer se ticao Bosankog pasaluka, a cisti srpski jezik o kakvoj veri pricate bogumilima koji su nestali netragom kao i Atlantida, da ste malo obrazovani kao i vasi "istoricari" znali bi da su se bogumili jedino pojavili u Bugarskoj,a da us svi na danasnjem podrucju BH bili krscani, da su Bosnom vladali Madari, Srbi i Hrvati , banovina Bosna je bila Madarska pokrajina, potom Hrvatska pa Srpska, na kraju bosanski banovi i kraljevi su bili poreklom Hrvati ili Srbi i kad su Osmanlije dosle do Bosne danasnje poturice BH Muslimani izdali svoje pretke za veceru, valjda vam je poznato da su posljednjeg bosankog kralja ubili muslimani a vi i dalje citajte islambosna i putvjerika i bh vikipediju
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Za vas diletante, Boris Živković je igrao za Bayer 04 Leverkusen kad ste vi znali za Bayer 04 samo sa pakovanja Aspirina.
zasto nekad ne procitamo svoj komentar,mozda se nekad i postidimo primitivluku...hvala Zivkovicu na lijepim zeljama....
serem ti se usta mars u hrvatsku
Borise, da vidiš što Beyonce ima dobre sise ;)
Nase komsije mogu pobijediti Belgiju ukoliko ISKRENO pregledaju utakmicu Belgija - BiH 2:4 BiH - Belgija 2:0 Svasta nase komsije mogu nauciti od nas ukoliko to zele. Hrvatska je kvalitetna ali ponekad su i super dobri. Vjerujem da Hrvatska moze pobijediti i Skotsku ukoliko mrdnu dupe jer ponekad moraju uraditi vise nego ikad
Onaj zajebavo sam malo ovog uslju ,a tebi svaka cast
pravi titin pionir ...srbin iz bosne koji je igrao za hrvatsku
Nema ništa od Brazila, ne budite glupi.
A što ti sestra onoliko skiči kad joj gurnem u pakaš
Nema ništa od Brazila, ne budite glupi.
Nema ništa od Brazila, ne budite glupi.
@herrDathe'dr Ti si opet zaboravio lijekove popiti!!!! Take meds every day!!!!
BALIYE, TURCI ILI BOSNJACI... STOKO, BORIS JE HERCEGOVAC KOJI JE RODJEN NA VASOJ ZEMLJI, ETNICKI HRVAT KOJI SA VAMA BALIYSKIM TURCSKIM SMRADOM NEMA NISTA NITI CE IKADA IMATI NJESTO. BORISOVA DOMOVINA JE HERCEGBOSNA, KOJA CE SE HERCEGOVINOM ZVATI CIM SVOJU REPUBLIKU PONOVNO USPOSTAVNIMO, TURSKI OLOSU!!!!!! TO DOBRO UPAMTITE!!!!!
napusis nam se turskog qrca kopile jedno, yebo ti on sestrino dijete u straznjicu ! majku ti yebem imbecilu jedan besposleni..
BALIYANERU, KAO PRVO TI HRVAT NIJESI, NITI SI HERCEGOVAC. TI SI BOSANAC IZ MOSTARA I NISTA VISE! TO DOBRO UPAMTI!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Belgija-BiH, u gostima naravno, 2-4 ako se sjecam dobro da ne googlubam. Eh, sad posto je Belgija protiv komsija, digose joj rep, k'o da je Brazil. Zmajevima je dobra za gol razliku.
TI PARADZO SI SMECE BALIYSKO, TO JESTE BOSANAC, SUGAVI BOSANCERO BALIYANER, OLOSU SMRDLJIVI KOJI NEMA SVOJEGA NARODA!!!! OBICNA SI POMIJA, PSETO BALIYANERSKO I NISTA VISE... SMRADOTINO TURSKA!!!!!
BOSANCUGO, DOBIT CEMO JE USKORO, CIM SE VASEGA PARAZITIZMA OSLOBODIMO, U TO SIGURAN BITI MOZES!!!!! EHEHEHEHE
iz tvoji usta u Bozije usi :D BHF!!!!!
Bitno je pobijediti , a sad ko je sta rekao to nas stvarno ne zanima .. samo 6 bodova dolazi u obzir !