Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRETNO SARAJEVO ,VOLIM TE SARAJEVOOOOOOOOOOOOOO
Fudbal je kolektivna igra, nije stoni tenis. mislite da stručni štab Zete nije planirao da riješi problem Saida Husejinovića? Šta onda! Trčat glavom bez obzira, što bi reko naš narod ko muha bez glave. Ništa to, priča Said ovo-ono novi Sušić, nego, svi dat od sebe maksimum i rezultat neće izostat. Nemojte čekat šta će Said uradit. Može čovjek imat lošu noć između ostalog. I puno bolji napadači se dobrom odbranom lako zaustave. Kako god, sretno iz Zenice. Ajde pitari, nedajte disat onim đetićima.
veceras navijam za zetu pozdrav sa kovaca iz centra sarajeva
sreno komsije navijam za vas danas!!!
Sretno Sarajevo!
@miki Što to ti nama govoris...., pa BH javnost zna da ste vi izdajnici, to ste demonstrirali u Trebinju...., niko ti ne brani, razumijemo da morate naći sada neku ekipu u Evropi da navijate za nju, jer je tvoj FK IZDAJNIK ispao od planinara iz Slovenije.... Predlažem ti da nađes neku ozbiljniju ekipu jer češ i za Zetu moći navijati samo 7 dana....
miki uzmi ga malo u ruku papcino sa kovaca al iz hrasnice
veceras navijam za zetu pozdrav sa kovaca iz centra sarajeva
Eto imate sad evropske utakmice u vasem gradu , pa bujrum :D hahahahah paranojaaaaaaaa hahahah :D FKS 5 - mala zeta 0
Sretno DIVOVI,pokazimo jos jednom ko je najbolji u drzavi,kako klub,tako i navijači!!! FKS & HZ
Zeti petica prijeti.. :)))
Tacno,Maribor je dobio Sarajevo 6:3,ali prvo poluvrijeme dok je igrala prva postava Sarajeva je zavrsilo 3:3,a onda je Jovic uveo drugu ekipu u kojoj je bilo osam novih igraca koji su prvi put igrali zajedno i oni su primilio tri gola tako da je zavrsilo 6:3,a Seljo je u rangu luksemburskog Dudelanza!
na mom bolovo
@cuj Mani se bolan drugih drzava, gledaj šta se dešava u tvojoj državi Bosni i Hercegovini....
GLUP SI!!!!!! Slaba ti je to utjeha, ipak je to samo prijateljska!
@ODIN KolikoG je dobila tvoja mama sinoc
Sve je rečeno moje je samo da dodam..... SVE NAJBOLJE BORDO BIJELI DIVOVI večeras......