{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bordo prijatelji pripremili plan razvoja FK Sarajevo

S
19.4.2010. u 12:08
0
43
Bordo prijatelji pripremili plan razvoja FK Sarajevo
0
Bordo prijatelji pripremili plan razvoja FK Sarajevo
Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis
Plan razvoja FK Sarajevo u periodu 2010. - 2014. godina, koji je izradilo Udruženje Bordo prijatelji 1946, bit će predstavljen u ponedjeljak, 19. aprila, na javnoj tribini sa početkom u 18 sati, u svečanoj sali Općine Stari Grad.
Udruženje Bordo prijatelji 1946 odlučilo se da putem tribine upozna javnost sa svojim projektom koji je nazvan "Plan razvoja FK Sarajevo za period 2010. - 2014. godina", kaže se u saopštenju Udruženja Bordo prijatelji 1946.

Razlog javnog predstavljanja ovog projekta je činjenica da je pomenuti dokument uvršten u dnevni red Skupštine FK Sarajevo, koja će se održati u četvrtak, 22. aprila. Ukoliko članovi Skupštine bordo kluba usvoje ovaj dokument, on će predstavljati osnovu razvoja kluba u naredne četiri godine.

Plan razvoja FK Sarajevo podijeljen je prema logičnim cjelinama koje su kompatibilne sa cjelinama u okviru UEFA-inog pravilnika o licenciranju klubova za evropska takmičenja. Predloženi plan razvoja kluba je vodio računa o zahtjevima UEFA-e u spomenutom pravilniku i u potpunosti je uvažio trenutno stanje u FK Sarajevo.

Uvjerenje Udruženja Bordo prijatelji 1946 je da se implementacijom plana razvoja osigurava uspješno rješavanje procesa licenciranja koševskog premijerligaša za duži period.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jesu li opravdane smjene trenera FK Sarajevo i FK Željezničar?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: