Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Bog da danas porodicno na derbi nadam se dobroj utakmici pa nek prodje bolji.... A za ove sto hejtaju derbi a navijaju za neke klubove iz inostranstva, koji ce umrijet a nece pogledat "svoj" tim u zivo neka crknu ovo je najveci derbi u BIH uvijek bio i uvijek ce biti.....
Plavo oko plakalo je ... SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
mislis samo da ti kažem da si pravi idiot ! manijak sam al nema potrebe za vriđanjem na ovakvom nivou , fino se vcrs dokazi i glas "poderi " navijaj , nemaš fajde od komentara jer si onako "derbi navijac " Samo nek bude fer i koretna igra , sa dosta borebenosti i naravno želim da Željo bude taj koji prodje , na terenu nek se dokazu , bolji nek prodje ! VOLIM TE ŽELJO !
Hajmooo Ljoze,hajmoo Ljozeee Giroud samo crknut moze 0-1
Hajmooo Ljoze,hajmoo Ljozeee Giroud samo crknut moze 0-1
1,25 kvota na x
Nek ej telekom naplatio gledanje jazavci gladni
Šta bi sa onim: Naš je Željo prvi ponovo.. i Željo i magla hahahahhahaaaha đeste mudraci.. Nosi te se u picku materinu!
Kao i prosli put i ovaj cu opet spomenuti najmilije drzavnim operaterima za prenos utakmice. Hvala
Ispada Seljo pardon Željo
Ima li prenosa na arenasport uživo ili je samo snimak?
Ima na portalu ""jedan-nula"" uživo.
Ima na portalu ""jedan-nula"" uživo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prva ljubavi najveca radosti pobjedu daj nam ti :) :)
dali smiju dijeca ovo gledati ? Prosle subote sam morao ih odvesti u sobu,nije program nimalo bio za dijecu...pa da se neponovi opet ;-)
Velez je zasluzio da pobijedi, jer je definitivno svojim igrama u drugom dijelu, pokazao da je ekipa koja jeodmah uz bok Sirokom, Sarajevu i Zelji.
Igraj bordo bijeli ole ole!!!!
nema....kakav derbi iz mančestera kakav se spektakl veceras sprema :):(.
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo !!! Igrajte za Horde Zla !