Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željo i Sarajevo zajedno. To je najbolje
Homoseksualna Zajednica 87
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU,,DOLAZE PITARIIIIIIII,,OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
plišek se ukakio
ko ga više zanima ova liga i ko fol neki derbi,samo sudije još,jer imaju nafake!!
X ko kuća
Svi koji budu imali sve zube, neće moći ući na stadion sutra, jer je očito kome pripadaju.
DUPLA KRUNA JE NAŠA KRAJ PRIČE !!!
pogledaj slike i sve je jasno
PITARI, PITARI, za sve sto pokusavate napraviti u posljednjih deset adana bit cete kaznjeti i to dobro. SILOVAT CEMO VAS SUTRA!!! SILOVATI!!! A za ove komandose sto ce doci na sever i praviti probleme, imat cemo bar jako prijatnih iznenadenje!! Uzivajte!! SVI NORMALNI SU DOBRO DOSLI, a za njih je poruka, tko BUDE BOLJE NEKA POBIJEDI, a ovim mankupima NEKA JE BOG NA POMOCI!!!!
ovo ce biti pravi derbi....ja licno ostajem uz arenusport i gledam normalan fudbal.....sutra novara - roma....jbs....zelju i sarajevo
Vidim da neki ovdje fale Amara kao mangup ili ne znam več šta.Pa moje mišljenje je da je lik totalno nekulturan,uobražen i prepotentan.Ovakvo ponašanje je za dublje analize.Ja mislim da svojim primjerom ne treba da bude nekima uzor,več da se nauči pristojno i civilizovano ponašati.Možda bi trebao uzeti PR da poštedi i sebe ,a i nas ovakvih dječijih izjava.
HAHHAHAHA pa kakva je ovo glavusa kod Osima hahhahaha
@Hikmo, Ja ne želim da budem velepojava..ja samo volim kad ti se mami pojavim..i ne mora mi ona skidati kapu do poda..dovoljno je da to uradi s tangicama.. Da se zabijem u nju ko vo glupi..jer ona to voli.. Svaka čast tvojoj mami..
ŽIKU ADILOVIĆU NOSINE KO PRAVA BOKSERSKA.
bra\'o majstore, aplauz ljudi, mastovitos, originalnost, umijece, ma sve! to lave, samo naprijed, velepojava si, svaka cast, kapa dole... eee vole glupi!
\"Direktor FKS je apelovao na navijače oba tima da ne prave probleme i ne dovedu u pitanje takmičenje\" Pa zar nije dovedeno u pitanje? I treba ga ugasiti kada nam je savez ovakav! \"Navijači FK Sarajevo neće moći ući sa dresovima, šalovima i transparentima\"