Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otjerase Bosnjakovica a lik je za ovu nasu cemernu ligu Mourinho. Nije ni cudno sto su u padu forme sada
Glupi Azmir, otjera Bosnjakovica u trenutku kad klub ima najbolje rezultate upravo zbog trenera i dopusti da taj trener pređe u direktnu konkurenciju i dovede Baljića koji živi na osnovu stare slave kao igrač(neme veze sa trenerskim poslom) i sad lagano ali sigurno propada. Pravi si biznismen Azmire.
Borac dobar. Nekako mi se čini da oni potajno idu na neki trofej već ove godine, vidjećemo zimski prelazni rok ali dobro guraju.
Je l' opet onaj Vlahonja pao i dobio penal? Nema veze osvetit cemo se Rodjeni za onaj poraz u Banjoj Luci kao sto smo Svinjski dotukli. M.U.S.V.D.G.!
'AJ BORAC!
Zasto Tuzla City nema oficijalnu stranicu? Ne mogu da sastave ova tri w
Polako se Simin Han vrača na 10. mjesto
vraća*
Nek su uzeli Sarajlije 🇪🇺
Tako ti je Azmire kad malo ponudiš za pobjedu.
Borac nize pobjede Zeljo, Zvijezda, City.. sad Ztinju ocekuje taj raspored
Otjerase Bosnjakovica bez potrebe...