Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadovi
red bi bio da trener podnese ostavku i da se otjera vise od pola ekipe također
11 poraza, 3 zaredom, 0 6 gol razlika
Sve su izgubili od top 5 ekipa
utorak opet gube 😛 10. maj 💪
jos ako Zeljo pobijedi kojim slucajem pa ih predje na tabeli katastrofa.
Odmah treba prekinuti prvenstvo i FK. Sarajevu dodijeliti "korona" šampionsku titulu.
Manekenke sa koseva kanta kako ko stigne ee jadova na sta su spali ugasite se odmah kao klub ne brukajte glavni grad jadovi jadni, otkaz svima uključujući i trenera!
Pad FK Sarajevo traje vec vise od godinu dana, od vremena kad je Sarajevo imalo 13 bodova vise od Borca. Od tada, tone k`o kamen. I niko pametan nema da to zaustavi cak ni u ovoj "kukuruz" ligi.
ne pratim ovu kukuruz ligu ali zar ova crna seriaj nije pocela od kako vas je preuzela ona zenturaca?
Jest, kriva je zenturaca. :o))))) Pad traje vec vise od godinu dana, od vremena kad je Sarajevo imalo 13 bodova vise od Borca. Od tada, k`o kamen. I niko pametan da to zaustavi u ovakvoj "kukuruz" ligi.
Manekenima iz FK Sarajevo zabraniti da gOnjaju loptu 🤭🤗
Poklonis go , promasis 4 zicera i bolje onda sutit
Da mi je samo docekat akoBogda Juni i da vidim ledza pidri hebibu krletu secerovicu cmiljanicu bodulu pa sve vam ebem retardirano
Sarajevo je bezlično i bezidejno sezonu i po. Mjenjaju trenere igrače a nemaju nikakve vizije. Sarajevo i Željo su tek prosječne ekipe u ovoj našoj smješnoj ligi.
Bar imaju asistenciju na utakmici 😂 Al' mu odigra igrač Sarajeva povratnu loptu na 7 metara kod gola🙈🙈🙈🙈
Zna li neko mozda šta su ovi naši igrači i trener(i) po zanimanju? Hvala unaprijed na odgovoru!
Zeljo mi je u kurcu, Sarajevo ispalo nema se za koga navijati :(
Borac je poput reprezentacije Engleske, nikom nije jasno kako ne mogu da osvoje namjesteno prventsvo... Tuga od lige selo 5 kilometara od Tuzle ide u predkolo nekog evropskog takmicenja
Sramotno suđenje.
Ma ja, suđenje
Sramota ne mogu na metar loptu dodati
Realno nisam ništa drugo ni očekivao, naša šansa je oduvijek bila u Kupu ove sezone. Kako je sezona počela mogli i je i dobro završiti, samo sada trebaju svi da se trznu i da se dobro pripreme za Velež. SRCEM BITI VEZAN U TOME LEZI SNAGA