Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZRIONI JE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE!!!! VELEŽ IDE U EVROPU!!!!
Cestitke cijeloj Republici Srpskoj i prvaku Borcu 🇷🇸🇷🇺🇧🇦 Sarajlijice nemojte plakat da je nastimano, prosuli ste sami 13 bodova prednosti
Velez od kluba siroceta, bez terena, koga su mu ukrali katolicki Srbi, dodje do Evrope. A oni ostadose bez Evrope. Ima neka kosmicka pravda. Gospodo kamenjarci od sada pa na dalje, samo ce jedan biti najbolji klub iz Mostara, Velez Mosar. Vasa fasisticka tvorevina Zrinjski ce doziviti sudbinu Aluminija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Navijam za Zelju mi smo dotakli dno sreca pa se zavrsava prvenstvo ko zna sta bi bilo,ali sta je Sarajevo napravilo ravno je jednome samoubistvu fudbala.Imas 13 bodova razlike jesenji prvak bez premca a onda prodas dva najbolja bas najbolja igraca i raspad sistema pa cijelu upravu treba promjenuti,to nije amaterska greska nego neznanje u biznisu i sport o ovome ce se pricati godinama.
Kriv Borac, kriv Zeljeznicar, kriva Tuzla, Sloboda i city, kriv Dodik, Srbi, komunisti jugobalije, svi su Sarajevu krivi! Jbg trebali ste vise ljudi zaraziti covidom mozda bi opet krunu uzeli! Budite bar jednom opusteno priznajte, prokockali smo 13 bodova i zasluženo izgubili titulu! Cestitajte Borcu!
Cestitke Borcu. Zasluzeno su osvojili prvenstvo. Svi koji pricaju kako je sve nastimano neka se podsjete kako su proteklih godina i ostali klubovi osvajali prvenstva! Nije do Borca! Slavi Banja Luko!
Iskrene čestitke, bitno je da dobro predstavi našu domovinu Bosnu i Hercegovinu.
Ljepota ih vidjeti ovako radosne i razdragane. Vide se koliko vole Bosnu i Hercegovinu.
Imas 8 poraza, osvojis ligu.. Ma nema problema
Dogovor Borca i FK Sarajeva od prosle sezone je Glasio da se uz pkmoc Borca sezona 2019/2020 Prekine da bi Sarajevo bilo prvak a Sarajevo ce vratiti Borcu uslugu tako.sto ce se Nastimati Borcu da Bude Prvak, Sarajevo na polu sezoni imalo 13 Bodova vise i krenulo Prodavat utakmice da bi Vratilo Borcu uslugu za Covid Titulu Borac i FK Sarajevo dva bratska Kluba
muslimani na haparatima
Osvajao je Dodik titule s Leotarom i sa Rudarom iz Prijedora ,vi ste samo pokusaji,trzaji SARAJEVO CE BITI ,SVE DRUGO CE PROCI !!!
Gledam sarajlije kako Tuzlu krive za svoj neuspjeh ????
Namjesteno
https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-cdc-adverse-events-covid-vaccines-surpass-200000/
sportske cestitke,
Dali je depesa stigla iz vrha da ove god Borac mora biti prvak ili su debili iz uprave fk sarajeva lose odradili kada su prodali dva najbolja napadaca ??' helem cestitke za Borac i da nas dobro predstavlja u Evropu po zastavim BiH. Sretno.
U Evropi nema Gigovića, Petrovića, Njegomirovića i Grbića, a Guardiola iz Platonove će moći pokazati svoje pravo trenersko znanje
cestitie i zelji 2:2 protiv veleza dok se jos titula lomila, pa onda rasulo protiv borca i zrinjskog.pa hudnici sto niste zapinjali, osim jedino ako i niste uzeli pare