Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad kad banke počnu zatvarati račune, kad Dodik pobjegne, ima da borac se vrati tamo gdje i pripada prva liga tzv rs, a i Zrinjski slično čeka padom HDZ-a i Čovića, ni jedan politički projekt ne može dugo, a to je jevrejski klub Makabi iz Međugorja, ili ti HŠK Zrinjski
Željo je već na samrti a boja fesa boja dresa ide prema ponoru zvanom "pita se svako samo ne struka" a ti samo priželjkuješ da komšiji crkne krava ,zabavi se malo sa svojim klubom.
STA ti uzimaš BGT?? Hrvati su tu da ti pokažu pobjednički mentalitet!!
Bio sam Lesinar do '92. Imali bratske odnose sa HZ.
svaka cast za ФК Обилић. mislim da se takvim "uspjehom" moze pohvalit malo ko :D
VICINE KUYICE
Ne brinimo Borac Savez +Vico = pobjeda
Borac 🇷🇸🇷🇸💪💪
Igrali im Musa danas, zna li ko? Da, nije poveijedjen?
Musa se sprema za Fifa bedz :D zasluzeno kao i Meljto i Gigo :D