Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FK BORAC BANJA LUKA - 1988 godine: Predsjednik: Mesud Mulaomerović Direktor: Milorad Slavnić Trener: Husnija Fazlić Pomoćnik: Nenad Gavrilović Igrački kadar: Slobodan Karalić, Stojan Malbašić, Mario Mataja, Milorad Bilbija, Zvonko Lipovac, Damir Špica, Amir Durgutović, Božur Matejić, Suad Beširević, Senad Lupić, Vladica Lemić, Mile Šijaković, Nenad Popović, Ante Jakovljević itd... Kao drugoligaš je osvojio KUP 1988 godine.
S.ebah se kad rekose stariji navijaci se sjecaju. Gledao sam ovu tekmu uzivo i dan danas se najezim kad vidim kad Lupic ubija ondasnju Zvezdu.
Pretvorili ste se u глас Српске
doba kad su Bosnjaci igrali i navijali za Borac BL...rijetko koji Srbin cak i prije rata da nije navijao ili za partizan ili CZ
i doba kad su za Velež navijali najviše Hrvati, pa Srbi a najmanje Bošnjaci
nije tacno.neki dan nabasam na svoje leksikon-svesku iz 1987 god.to ti je preteca facebooka..i citam: "za koji FK navijate"..u mojoj osn.skoli nije bilo Hrvata,samo mi i Srbi,moji skol.drugovi Srbi 75% CZ,a 25% Partizan, dok mi Bosnjaci i CZ i Partizan i Hajduk i Sarajevo,Zeljo,Sloboda Dinamo...
Boli me kuJac :D
koliko je bilo vulturesa u beogradu čovječe
A beogradski komentator u TV prenosu, kaze prije izvodjenja penala-Sada cete vidjeti, kako Stojkovic majstorski izvodi jedanaesterce!