Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra utakmica. Sarajevo je izgledalo bolje na terenu za razliku od prošlih par utakmica ali opet sporna situacija opet je FK Sarajevo OŠTEĆENO. Dragi gospodine sudija, Tomislave iz Tomislavgrada kada igrač u fudbalu igra rukom u šesnaestercu to je PENAL ili ti ga kazneni udarac!!!
Sada je krivac Amarov ker Lutvo, treba vas u zdrav mozak j...
@Zoran Puši karu bordo drugaru ili Amarovom karu ako ti je milije i draže. Hajd' sad razligu debilu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Suđenje je bilo domačinsko, sramo za ligu !
Poslati SIPU da porazgovara sa sudijama, majku im kriminalnu.
bratski podjelili bodove.šta je ovom Sarajevu pa ne može pobjediti nikoga iz TOP10 u zadnjih par kola???
zato ćemo skarati želju nasred šugavice i objasniti im da nije sve u kovertama
@Butmiran jest ti pricas o kovertama a kako ste Travnika kupili mamu vam pitarsku vase poraze i nase pobjede pravdate kao namjestanje a na kosevu sve grob do groba i les do lesa ne znaju ni klub voditi !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel moguce da ovoliko ljudi prati nasu ligu...sta je vama...pa na utakmici nase lige covjek ne moze za 90 minuta igre vidjeti 3 uvezana dodavanja,a o nekoj uigranoj akciji da ne govorimo...sve se svodi na nabijanje lopte na potivnicku polovinu ili u aut...nizerazredna liga,antitalentovani igraci...sreca pa nemaju priliku da igraju sa nekim jacim protivnicima u Europi,posto ispadnu od ekipa kao sto su Zeta ili Maribor...ali ne daj boze da nalete na nekog iz liga petice...
Nedavno sam ja reko da je katastrofalna liga,sudjenje nula,a i stimanje skretnicara postaje smijesnije i smijesnije....Utakmica je bila dobra,dvije najkvalitetnije i najbolje ekipe u ligi,to su i pokazale.Ovo nam i odgovora,jer se necemo obrukat u Evropi i pokusat nesto vise,uglavnom svaka cast BORDO MOMCI. A sto se tice skretnicara,ponavljam,ovo nama odgovara jer uzivam da gledam njihove "evropske partije" tolko se slatko nasmijem.
HAHAHAH.. Majko, opet mi krivi.. :) :) Jadni i maleni udbaski klubic... SISAJTE GA ZELJI !
@Katcha_Vendy FK SARAJEVO najuspjesniji klub iz BIH u Evropskim takmicenjima. FK SARAJEVO jedini klub iz BIH medju najboljim na svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
*** rezultat pokazali smo da mozemo razvalit igrom svakoga na svjetu i kad nas svi otpisu !!!!!!!! GOSPODINE HUSREFE TI NE MORAS NISTA OBECAVAT TITULU CES DONJET NA KOSEVO !!!!!!
uskoro se ocekuje i SIPA u nogometnom savezu,svi ste vi Zivko!!! Bravo Sarajevo,srcem ste igrali!
Rekoh ja da će Srbi ubrzo preuzeti i fudbal, kao što su uzeli i košarku!
bolji smoo bili,,opet penal nije sviran,,volim te sarajevo
Veoma bitan bod torpeda u borbi za titulu xaxaxa hahahahaha
Izgleda da ce proslava titule biti na derbiju..