Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocetak kraja dragi moji pitari!!!
Pozdrav sa Vrha
KKAVI STE VI ZATUPLJENI MAMLAZI OD GENERACIJA ! KOGA VI GLEDATE? ZA KOGA NAVIJATE? PA OVO NIJE CAK NI SPORT! SVE DO TITOVIH PIONIRA I NEKAKO, OVO DALJE SVE MALOUMNICI KOJI NAS BRUKAJU SAMO!!!
Eto vam Irfana j... vam sve po spisku, doveo nekih seljobera, ima ih preko 40 na platnom spisku. Koje je samo pare uzeo Plisek. Nikad se gore finansijski nije stajalo. Hvalili ste Sandzakliju, jos malo i moci ce se kljuc u bravu. Niko ne razmislja sta dalje, kako otplatiti tolike dugove, a da ne govorim otkako je on dosao koliko se novih napravilo. Njegovi igraci iz Sandzaka spavaju u hotelu u ijedu na racun kluba, a plate im bolje nego nasoj djeci koji srcem igraju. Ma fuj!!!
AMARE OSIME JEL HLADNO GORE NEGDJE NA VRHU MI SMO U TUNGUZIJI E MOJI PITARCICI VAMA NI BUGARI NE MOZE POMOC
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog \"Željezničara\" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog \"masla\"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Poštovani, obavještavamo Vas da smo prinuđeni povući ediciju poštanskih markica s grbom FK Sarajeva, jer zbunjeni građani nisu bili sigurni s koje strane da pljunu. Još jednom se izvinjavamo zbog neugodnosti. Vaše BH Pošte!
tako vam i treba,kad ste se ponadali na početku sezone,a zaboravili ste da niste Želji ni do zglobova,kompleksaši !
ove virslice sa koseva se k.u.r.c.e kao srbi pa ga onda uvijek .p.o.p.u.s.e al stas i pitari ce us tilu srba u epskoj tradiciji svoje poraze preokrenuti mitskim pobjedama :D, ne brinite se drage komsije donirat cemo vam virsle za narednu sezonu nemate brige da cete biti gladni al eto dat cemo vam i buhtlice iz pekare bitici i tuljumbe tako da sto se tice toga nemate brigu samo jos da virslice sa koseva zaigraju forza virsle kako igraju virsle sa koseva : ovako :D
Kaaaarrraaaanje.
svaka cast borcu bravo momci svaka cast....samo tako a hrenovcice jel vam sudac kriv haahahahahah
Kao prvo realno ja nevidim da i jednom normalnom navijacu u BiH fk Sarajevo može biti kompleks, jer to je klub koji ima samo ime i ništa više.Da bi neki klub bio veliki mora imati i rezultate iza sebe a fk Sarajevo to nema. I prema tome vi ste više sramota za ovu ligu nego kompleks realno.Kao drugo Željo je prošle sezone osvojio koliko ja znam kup,a pretprošle titulu a vi, šta ste vi osvojili u zadnjih pet godina ništa............. I sad kad malo bolje razmisliš šta vi imate od tog vašeg drugog mjesta prošle sezone opet ništa,Željo uze kup,Borac titulu a vi zahvalnicu za uložen trud.
Srce ko planina kada divim koliko kompleksaša i dušmana prati sve u vezi s FKS-om, dokaz je ova vijest i 45 komentara (do sada), za razliku od vijesti gdje su igrali: Travnik - Čelik 3:4, Željezničar - Leotar 2:0, Zvijezda - Kozara 1:0, Sloboda - Slavija 1:0 - 31 KOMENTAR, SAMO 31! OVI ŠTRUMFOVI DA PRATE SVOJ KLUB KOLIKO FKS, MOŽDA BI I ONA TRIBINA LIČILA NA NEŠTO, A NE KAO DANAS NI 100 LJUDI GORE: http://scsport.ba/userfiles/image/fudbal/zeljo-leotar26_11_11_03.jpg Al\' neka vas, i prošle god. ste nas izmijavali i rugali se i šta bi? ZAVRŠILI SMO ISPRED VAS! GLABAJTE GA! Vidjet cemo kako ce izgledati sve kada se na proljece malo obnovimo, kada dođe ALEN ŠKORO, vječni KOMPLEKS FK SKRETNIČARA I OVE BIJEDNE LIGE! http://www.fksinfo.com/galerija/data/media/210/13kolopl_zeljeznicar_sarajevo_061_4.jpg VIDIMO SE ZA 4 MJESECA! DO TADA, UŽIVAJTE!
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
nikada nečemo imati trenera kao što je musemić, nismo ga se smjeli olako riješit zato nam se sve ovo i dešava
igraj sarajevo igraj sarajevo nema veze nema vezee!!
vala...jedina tamna tačka su vam dresovi :-D