Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fašista u uja kao uostalom i 80% hrvata
Nidje veze, kako lupate...ovoj sceni je predhodila svadja izmedju njih dvojice. Mandzo postupio ko uvjek, neda covjek na sebe ima frajer muda nije ko nasi misevi. Neda covjek na sebe. Ko hebe Bonuccija, eto mu sad bilan nek se ganja po euroligi. Grande Mario.
Mandzooooo
Mandzo je iste naravi ko Diego Costa
Seljačina!
Mandzukic je inace klasa od igraca ali pravi ljigavac, kad se sjetim njegovih zamalo tuca sa igracima Dortmunda, Reala itd u proslosti. Dzekson je prije svega veliki gospodin za njega.
@patos Ti isti klosari su mu psovali majku