Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba njih prije tekme odvesti kod Bešlića na ćevape odvesti, ovaj mi Bonucci nekako neuhranjen...
BiH sigurno dobiva, napuhani talijanćići puknut će ko balon.
Neka bude kao i 1996-te, 2:1 za BiH 😊🇧🇦
Atalanta će biti posramljena
Pobjeda protektorata od 1:0 golom Ramiza Salkić glavom u 89.minuti.....
@gooUser1573476209 sumska nikada nece imati svoju reprezentaciju, a tebi jedino preostaje da patis i navijas za susjednu drzavu.... Nije bolest sve sto boli....
ne brinite se... uzimate glat 3 razlike... mi ne mozemo ni raspalu grcku da pobjedimo!
Kako god zavrsi utakmica, samo bih zelio da navijaci ispostuju prijateljsku Italiju i da im se zahvalimo na dolasku u Sarajevo 1996 god. Da pokazemo ovim kosijama i susjedima kako se postuju protivnici.
Svaka cast za komentar, slazem se
I naravno da ih ispratimo kuci sa istim rezultatom kao i 1996. godine. Sjecam se bila je srijeda, a mi u skoli trazimo od nastavnika da naspuste kuci da gledamo utakmicu, a oni nece...poslije nastave trcim kuci da gledam reprizu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Saric, Jajalo, Cimirot pa vezni red Italije ce zavrsiti na aparatima....
Hehe... kakvi vi gledaj sad naših stručnjaka kad vas razvale 😂😂😂