Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra ekipa, kao mala Barsa.. Na kraju im ponestane snage za trofej nadam se da će i to doći uskoro. Poslovna politika na nivou, stvarati tako mlade i jake igrače to može samo Wenger. čestitike
kakav assenal i titula sve p.ederi a wenger voli mlade djecake,jedino chelsea moze uzet sampionat kao prosle sezone
GLORY MANCHESTER UNITED
Sreća pa nisu radile kladare danas.
ma kakav arsenal, kao i obično kod njih se desi raspad sistema na proljeće. jhgjh krkane, ovo je agencijska vijest sa totalsporta.
Zar su ih nekad imali ?
http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFpFVyZEZpVuCIPXdF&tmpl=coranto_eng_news od a do ž, svako moze biti novinar ovako..
assanal
\"Čak\" i \"šta više\" je jedno te isto!!! Dajte više naučite se pravopisu!!!