Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi srbi smo ustvari muslimani, jer 500 g nije malo, i ja se vracam na svoju izvornu vjeru Islam, do sada sam zivio u zabludi.
priznajem moj pradjed je prodo v.jeru za veceru
koja glupost, cuj srpski, pa srbi ne postoje to je izmidljotinja, svi smo mi muslimani, samo neko ove laze da su nekakvi srbi, mada i oni znaju da to ne postoji, da je to izmisljotinja i laz i da zive u zabludi.
Pitaj Ljajića kako se izjašnjava. A i ti bi mogao da skokneš do neke stare crkve iz tvoje dedovine (ukoliko je išta ostalo od crkve) pa da potražiš svoje korene i svoje poreklo. Da znaš kako su se tvoji nekada prezivali i zvali... To treba svako na ovoj planeti znati. Kao što svi Crnogorci znaju svoje poreklo i po 500 godina unazad. Pa da vidiš da li ti se đed zvao Alija ili možda Ilija. Aj u 30 marke da je Ilija ;-)
Nije "srpski" nego srbijanski, Ljajic je Bosnjak i ne moze biti "srpski" maj.ku ti nepismenu.