Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vedo je kralj 16erca, al nikad bolje sanse nije masio sto sada. vratice se vedad i busice mreze
vedatoreeeee
Naprijed Vedo!
Volim ga za sve sto je ucinio za nas... ali nije reprezentacija za vracanje forme, nego je to klub. Bolje bi bilo da se vise trudi i bori kao sto svi ostali moraju, a ne preko repke traziti da bude u prvih XI. Tako je to uvijek islo, ne trebamo mi sada eksperimentisati i pomagati igracima da se vrate u formu preko reprezentacije. To se tako ne radi. Naravno treba njega ubacivati u igru, ali da bude u prvom sastavu nije nikako okej. Imamo jos samo 5 utakmica za spas.. nemamo mi vremena da se cudimo hoce li Ibisevic se vratiti u formu ili ne, nego samo iskoristiti njegovo mjesto za nekog igraca koji je vise spreman od njega. Mozda promjeniti sastav u 4-5-1 kao prije i dati njegovo mjesto Stilicu dok Dzeko bude sam u napadu? Svakako nemamo vise sredinu.
Ma sta ga ko ima zaliti pa nije umro,ovo je sport i smisao sporta jeste da u odredjenom momentu priznas da je neko bolji od tebe,bio to protivnik ili kolega iz ekipe. Po meni Vedo sam treba da prizna da u ovom trenutku imamo boljeg od njega a to je i dzeko i djuric ovaj mali,i to je sva filozofija,a ako je zeljan igre neka se prvo potrudi u svom timu da izbori minutazu a za reprezentaciju se vazda zna kakav igrac trebas da budes.Samo kod nas za drzavni grb mogu igrati igraci na kredit i zbog stare slave,ja to nigdje na svijetu nisam vidio...to vazi za jos nekoliko igraca iz repke osim Vede. Da nam bi kakvog svabu za selektora pa da napravi pravu ekipu od onoga sto imamo a ne ovo ali hajde vidjet cemo...
Vedo ohladi malo, ono ni Melunovic ne bi promasio
vedo kralj ima uvijek da igra meša izdajico poltronska
On mi je doslovno dugo vremena bio najdraži od svih reprezentativaca, al brate ne možeš forsirati u repki da neko igra prvu postavu (špic ili onaj papetov pokušaj krilnog) ako nije dao u klubu 2 gola od 2013. (P. S. zadnji gol u BLigi 29.01.2014.) Treba mu pružiti podršku, i priliku s klupe, nipošto forsirati u prvih 11 na štetu tima
Vratit ce se Vedo 👑u formu ....
Vedad nije trebao ici vani protiv malte vec dzeko ionako je postigao 2gola.
Ovu utakmicu protiv Malte nisam pratio ... koji je bio rezultat ?
BackInBlack 3:0 2xdzekson i jedan višca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u ovim godinama tesko. treba ga jos malo ispostovati i pustiti djecu nek se praksaju sa dzekom dok jos igra.
...joj kad vidim gospoje kad se uhvate u kolo bez obzira jel se nalaze u gradu, selu ćenifi planini veselju dženazi nebitno...ospem se ko ospica!
Fulio si clanak, junace :-) Vrati se za 11 unazad hehe
Sad kad zaigra u drugoj Bundes-ligi bas ce mu biti sjajno. Taman njegov nivo. Koliko sjedi na kupi u propalom timu, dobra da zna i potrcati.
jadan si ti, vi ljudi nevidite sta je covjek uradio za reprezentaciju odveo nas na svjetsko svojim golom i jos milion stvari je uradio za ovu nasu drzavu,, a jadna ova drzava s ovakvim ljudima kao sto si ti fuj treba da te bude sramota !
Ide postar nosi pisma, na dalmatinskom se pjesma kaze pisma. Znaci nosi pjesmu.