Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ševku Okića pustiti na Izraelce....
I Riada Bajića.Kakav bi to bio tandem.
Može, da mu Bajić čisti kopačke haha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bola, sad će ti Safet reči kako te ne poštuje kao igrača ni kao čovjeka. :D
Dajte pjevac Baljic nek obuce dres nema nam druge..............
Bolicu, svaka cast. Bar neko da se javi i kaze sta misli. U 23 igraca mora biti bar dva napadaca, pa odakle god oni bili.
Jao majko mila koliko bi centarfora trebao pozvati po klixovcima da bi se samo od njih sastavile dvije ekipe(22 igrača).Sve selektor do selektora,sve stručnjak do stručnjaka.Kako smo mi bogata fudbalska nacija da bi mogli podmiriti sve evropske i svjetske klubove sa selektorima.
nije los ni puzigaca
bilbija bi uz pjaniceve lopte razvalio izrael
GROHOTOM SE SMIJEM !
Eki iz Premijer lige?! Hahhaha Djuric? Mahmutovic? Zec?
Bolicu ne seri da je dobra BH liga igrao bi neki drugi igrač umjesto tebe dok si ti igrao za našu repku i sjeti se malo koliko ih je igralo iz PLBiH u tvoje vrijeme .....
IMALI TKO DA SMIJE DA KAZE SUSICU DA GRIJESI PA NIKO I NIJE CUDO STO PRAVI SUSIC GLUPOSTI I TJERA INAT
Last 25 games: 15 wins 3 draw 7 losses Goals: 54:23 Sa 48 bodova poslje 25 utakmica u prosloj sezoni: u Bundesligi Dortmund 2., u Italiji i Spaniji 4.mjesto, u Engleskoj 5.mjesto. A ovdje ziva depresija i negativa.
Mevlida Jasarevica u spic
Papeta nabiti na kolac.
Daj Bolicu, ne prosipaj se molim te
Baklava taktika.
Od naseg gola ka centri sirimo 'vako, od centra prema njihovog golu pape zna kako!