Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2-0 brate ja sam sanjao neku noc Dzeko 33\' i Pjanic 56\'
Safet Sušić - Pape, legenda FK Sarajeva i BH fudbala. BiH - Portugal 2-0 Respect Bogdaniću.
www.royalfamily.ba
General sponsor of EURO 2012 is company called CASTROL and the face behind their promotional campagne is Cristiano Ronaldo of Real madrid and Portugal.
Cuj nije bio u Bjelorusiji, a satro navijac!
Pa Bogdanić i jeste tipično Bošnjačko prezime konjino glupa kao i pola ovih današnjih prezime bosanskih Hrvata, Bogdanići su iz Huma gdje su imali i svoj grad utvrdu koja se zvala Bogdanić. Glupi Balkanci vječito bi da nekom nešto osporavate ja ću skupit grupu ljudi i prozvat ćemo se majmunima ako hoćemo gledajte svoje a ne osporavajte tuđe
Ide na gostovanja a nema para da plati prenoćište u hotelu nego spava na željezničkoj, ovaj je malo čudan.
Alal ti vera!
Bogdanić: tipicno bosnjacko prezime :)
ČUJ SPAHIĆ I SAIGRAČI E J E B O VAS ON KO DA GLEDAM DA ĆE KLOC OPET NAPRAVITI NEKO SRANJE.
http://www.eral.ba/ Sretno veceras!
Svaka cast Bogdanicu brate! Uvijek si bio lud za reprezentacijom, pozdrav od onoga koji se sisao ! :D
da hocu proc politologiju makar BiH primila tricu veceras
Svaka cast brate! Pozdrav iz Tuzle
Ljudi, budiTE realni. Da Portugalci ne dadnu nijedan go? Hm, dabogda ali Ronalda nemere niko cuvati od ovih nasih defanzivnih igraca. A ako neko i uspije, lako ce zaraditi crveni karton a onda - potop! Samo da nasi dadnu sto vise golova, to nam je sansa - igrati krajnje ofanzivno - kao nekad Lecce koji su zavrsili sezonu na sredini tabele a dali su vise golova od tadasnjeg prvaka - Intera.
Danas ispit - matematika. Boli me neka stvar!
A sta su ti spid fajterke????