Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke💪💪💪
Inace momak koji je uvijek voljan dati savjet bez ikakve naplate i bilo cega jednostavno dobar momak i svoj posao radi odlicno 🖐🖐
Čestitke, strasan u gym-u zvjerina ja sam trenutno na 500mg testa
Šta promovišete đikane
Gore Roki dole smoki!
Dobar Pavle
Levati pucaju minuse, pa udjes na profil i pogledaš slike sa podijuma, na kojima se vidi da je sam u kategoriji. Ako kazes istinu ljudima krivo, pa pocuclajte mu onu stvar kad već ljubite pakas.
Nije bio sam u kategoriji, bilo je još 2 takmičara, Muamer Sabljić i Pranay Vasant Dimble (Ind)
To Pavle munjo naša
Jel se meni čini ili na slikama sam vidio da je Pavle bio jedini u svojoj kategoriji. Svaka čast na formi, ali nije teško pobjediti ako jedini izadjes u svojoj kategoriji…
Loše si vidio, još dva takmičara du bila.
Bravo ljudino!!
E cuj do 70 kg. Ja se rodio sa toliko kila. Kakva je ovo pileca kategorija zar ovo postoji. I debela zena ima velik triceps. Mrsav covjek mora imati trbusne.
bravo pavle legendo
Pavle, cestitam na trudu i uspjehu i sto predatavljas nam zajednicku drzavu.
Ljudi koji komentarišu kako je ovo ružno za vidjeti i da je pretjerano, nemaju pojma o bodybuildingu i vjerovatno nikada nisu ušli u teretanu. Takmičari ne izgledaju inače ovako, nego mnogo prirodnije. Ovo je posebna forma koja se postiže neposredno pred takmičenje i rezultat je restriktivne dijete. Plus za sam nastup su premazani posebnom bojom koja dodatno naglašava mišiće. Tako da, relax i smanjite burek.
Ja ne znam šta je ljudima ovde pretjerano? Pavle čak nije ni bilder već physics, šta bi rekli onda da Nick Walker stane pred njih ...
ovo može prodavati nekome ko nema pojma. ovo su izmišljene federacije i svjetska prvenstva koja nemaju nikakav značaj. isto kao što je Peljto bio svjetski prvak u wib izmišljenoj federaciji.
Predebel covijek i ovo...isti cudan osjecaj izaziva u meni..sa tim da debel moze bit bolestan,hormoni,sta ja znam....al ovo..
Koga briga…