Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavno je da ste vi neprovjerene informacije već prenijeli i zaradili na klikovima, jel tako Clicksovci..
prepo se da ce mu onaj kucu zapalit
zvonimire pozdravio te tihomir
Ja sam komentarisao,dobio 29 unlike,ali stojim i sad kod onog što sam napisao.
Ako je lažan profil, onda nije njegov, *** vas blesave.
I da je rekao u pravu je, mozda ne bi bilo u redu da se mijesa u aktuelni tim, ali kad se sjetim koje su to igracine bile, Balotelija nemos porediti. Ne donosim u pitanje njegove igracke kvalitete, ali razmazen jeste i kasni na treninge zato sto se smatra zivjezdom nad zvijezdama, tako je to danas, malo ko umije ove zvijezde da spusti na zemlju.
Zvonimire, Zvonimire! Nisi ti kriv!
Car
Pa vi novinari ste bas namaza ni, napisete nesto pa zatim obavezno demantujete sami sebe..
ma ne lazu nista jer ovaj Boban je dokazani ustasa, gledao sam dokumentarac kkako sa mrznjom u ocima govori o onom incidnetu gdje je ucestvovao pred sami rat, sa mrznjom govori o svemu sto nie hrvatsko ikatolicko, vidis u ocima ali samo to fino upakuje u patriotizam...
Jest, a i češlja se na pogrešnu stranu.