Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je ostao ushanovic i mi bi imali iste uslove za pripreme ko' i ovi bosonogi
Ušanović je sad u Zenici. Nadam se da ga kolege zatvorenici paze i da mu nisu zaboravili šta je uradio BH fudbalu.
sigurno da nije usanovic toliki krivac...ima tu vecih krivaca usanovic je na kraju najvise ispasto..al odgovorno tvrdim da nije on toliki krivac
Pa kad ovo vidim, nasi su zlatni, kakve bagre ima.
"Ganske dane na SP-u obilježio je i sukob oko premija, pa je predsjednik države John Dramani Mahama lično intervenisao i poslao avion s tri miliona eura u Brazil." HEHEHEHEHE .... Nemogu da vjerujem šta čitam. Ako zbog ovoga ne prestanem pratiti KIKS.BA ... onda neznam šta drugo me može otjerati odavde... SRAMOTA ŠTA PIŠETE. Ja sve mislio da se transfer novca vrši preko banaka ... a ono avionom... Svaka Čast.
pa kada je prebacen avionom to su javili i hrvatski mediji i njemacki.
3MILIONA EURA da se transportuje avionom u Brazil i da se to tamo podijeli igračima... svaki od igrača će svoju premiju u kešu da strpa u jastučnicu ili u slamaricu... SVAKA ČAST.
ma cigan, ucjenili savez i drzavu i platili im i istjerali ih, ali mora se reci da su isto i nijemci uradili 1974 u njemackoj kad nisu dobili premije, jer da ih ne uzmu, ne bi ih nikad vidjeli, a tri miliona dollara nije bas malo love, iako ovaj nije ni dvije utakmice odigrao.
Pa nasi su trenirali u hrasnici i opet se nezale
ko najmanji problem pare a rekli da nece irati ako ih ne dobiju.
E sad znaš kako je običnim ljudima u ekonomskoj klasi, bole noge, ha? Dobro vas nisu smjestili u prtljag!
s tim sto su njima njihove noge posao i od njih hrane djecu fulio si poentu
"Znam da to zvuči čudno običnim ljudima, ali za profesionalne sportiste je to sramota." Pa šta vi mislite da ste? Polu-bogovi? I vi ste obična polupismena gamad koja je imala tu sreću da zna šutnuti loptu.
Ne vidim razlog što momku dajete minuse . Lik je od riječi do riječi istinu rekao !!
recenica se odnosila na ono kada je rekao bolile su nas noge. i normalno da obicnim ljudima i ne smeta toliko ta bol jer prodje nakon 2 dana medjutim njima koji trebaju igrati i trenirati narednih par dana mnogo znaci.
morate objaviti rat savezu!
.... ti si kreten od prvog do zadnjeg dana!!!
Glavu gore, sad si shvatio da se ne može sa razmaženim ljudima iz saveza