Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni nama nema Bosne.. P.S. Toliko o Amerikancima: http://www.snotr.com/video/675/A_blonde_and_a_3rd_grade_geography_question
"Nisu poraženi u posljednjih devet utakmica, dominiraju u grupnoj fazi kvalifikacija sa pet pobjeda i jednim porazom u šest utakmica. " Ne znaju ni to da nismo nikako porazeni, imamo 5 pobjeda i jednu nerijesenu..... bas su glupi ameri
Turcin Toliko o pismenosti Amerikanca, oni misle da je Evropa drzava, al ako nista culi su za Tursku :P :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jeste da su Amerikanci glupi ko _______,al nismo ni mi Njemacka. :) Jebiga,mali smo.A i pola Europljana ne zna nabrojat 3 Savezne americke drzave.I pola Europljana ne znaju ove drzave bivse Juge,a ne da ih znaju Ameri. :) Nije da branim Amere,samo iznosim cinjenice. :)
Svaka čast lave... Veoma realno razmišljanje. Za pohvalu je respekt sa kojim se odnosi prema našoj reprezentaciji... Ako su dobili Švabe 4:3, nije mi onda toliko teško što smo izgubili od njih. Sa druge strane, Amerikanci su nacija okrenuta ganjanju loptice palijom i ragbiju i kod njih je fudbal trećerazredan sport, kao kod nas recimo - odbojka... I da... Naravno... Pape... Ponio se kao apsolutni početnik a ne kao iskusan igrač i selektor. Koja to još budala ovako "tupi" napad i razvaljuje ekipu koja dobija i to odmah s početka 2. poluvremena? To može napraviti samo klasičan idiot. Hajde da je počeo uvoditi diletante 5 minuta prije kraja tekme, ali ovako... 1.000 x dislike!!!
donro ni vecina stanovnika BiH ne zna gdje recimo Juzna Dakota ili Delever a obje pobrojane drzave su mnogostruko vece od BiH. A zbog cega bi trebalo da znaju bilo sto o nama kad ni mi sami nemamo pojma o sebi!
Ako zabiju Džeko i Ibisević (11 i 9), optužiće nas za terorizam i podržavanje istog :D :D
Suviše površan narod. Jednostavan. Egocentričan.
@the ostruga Ne sine ti nemas veze. Prvo si govorio o gradovima, al sad racunas citav prostor 'Metropolitan area', koji se mjera u desetinama hiljada kvadratnih kilometara. Ko citava Hercegovina npr a i vise. To se sine ni prostorno, ni administrativno ne naziva gradom. I neda mi se sa svakakvim idiotima raspravljati, stvarno.
Ha ha ha....eto nek' vi znate sve....ha ha ha. Nego ima li ko od vas da iz pika zna koliko drzava ima na africkom kontinentu? Ukoliko je proslo 5 sekundi a vi niste odgovorili, vi ste ni manje ni vise nego debilni i zatucani. Normalno, vecina ne zna koliko ima drzava na africkom kontinentu jer nas to ne zanima...e, tako isto i Amerikanci, nebitne stvaril ih ne zanimaju. Bez obzira koliko mi mislili da se svijet okrece oko tog parceta zemaljske lopte, normalan svijet to parce zemlje ne zanima. Zato svi trebate da se opustite i uzivate do sljedeceg rata, kad ce to parce zemlje ponovo biti u zizi i poznato svijtetskoj javnosti.
Ako je tko gledao Vecernja Skola i kad onaj voditelj veli:Zasto mi moramo znati tko je bio David Crocket,Tvrdjava Alamo,John Wayne pa ljudi mi imamo svoju istoriju,svoje glumce,svoje gradove,spomenike ali ne mi moramo znati americku istoriju jer tako mora biti a oni et ne znaju na karti naci neku drzavu!!!
Zmajevi-za ovo im veceras utrpajte bar 4 gola!!!!Trpaaaaaj!
Pazi molim te "...nekoliko utakmica udaljeni od SVETSKOG prvenstva u Brazilu...." Kako bi reko moj profesor Edhem Hasković; "Piši ti na ekavici, ili ako znaš na kineskom ne smeta mi, ali mi nemoj jednu rečenicu na ekavici, jednu na ijekavici jer znam da si copy/paste i da nisi uopšte čitao to što potpisuješ"
mi znamo sve, mi smo najbolji u svemu. LOL
"dominiraju u grupnoj fazi kvalifikacija sa pet pobjeda i jednim porazom u šest utakmica" ja kako znam Bosna nije izgubila ni jednu utakmicu u kvalifikacijama!
Nemaju oni pojma. Oni samo znaju gdje je Irak, Libija, Sirija, Afganistan i slične zemlje gdje mogu izvući korist
imaju google earth pa nek nadju. sta se pate sa atlasom
Nista neobicno od njih, vjerujem da ne znaju ni jednu evropsku zemlju naci, oni samo uce o svojoj historiji i geografiji, a o drugim jezicima i kulturama isto veze nemaju.
Valjda sa pet pobjeda i jednim remijem -_-"