Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4-4-3 ? To bez golmana, k'o na rukometu xD
mijenjace se na golu
Dzeko se broji kao dva
To je ta formacija, tajna formula što je traže svi treneri... 4-4-3 ... :D
Moram probati ovu formaciju na Pesu.
kojebe kloca za njega je ibišević igraćina ai mlogo bolji čojek i nema srbsku kurawu uzase
4-4-3? upravu si autore, koji ce im ku.rac golman...
a ja se pitam sto city igra nako dobro i trpa golove svima, kad oni igraju s igracem vise.. u tome je kvaka..
Novinarsko dno... prvo ni prepisati nesto ne znate (4-3-3?????) a onda jos izvor ispod texta napisete "IZVOR: Klix.ba"??? kako ste vi izvor kad sami navodite navode i ostatak texta prevodite od drugog lica/stranice?? Od sada svaki korak za ovakvo "novinarstvo" treba orginalnim izvorima prijaviti ! Jer je ovo intelektualna i profesionalna kradja i za to se dobijaju kazne i do 10 godina zatvora a ako je upitanju internacionalni prekrsaj po internacijalnom internet i koristenju interneta (intelectual property protection/text, web journalism and reporting..) a pored toga svaka web stranica ima Term of Use i kako mozes koristiti njihov materijal... Dosta je vise dno novinarstva i kopiranju tudjih textova ! pogledati pod stavka br 5 !
Nije to zbog Pellegrinija...to je zbog Amre. Sami na Maldivima, ljepota...a ona onakva riba, svaki dan se maze...pa mora davati golove, I ja bi mogao igrati u City-u da sam mjesec dana bio sa onakvom curom. Daj Boze da se preseli kod njega u Manchester, i da se svaki dan...znate na sta mislim...on bi davao 30 po sezoni...Amra, mani se Los Angelesa!!! Ti si kriva za prethodne 2 sezone!!!
HOĆEMO DŽEKU ZA TRENER-IGRAČA U MANCHESTER CITY-u :D
Najjaca formacija ikad 4-4-3!
promjena formacije na 443............
EDIN....ZMAJ !
dzeko is my love
Jel te *** Dzeko?
da nije tvoju mamu slucajno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)