Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mume kralju, najsvjetlija tačko našeg nastupa u Brazilu
Samo me zanima ko mi udari ovaj jedan dislike?
@ Samo me zanima ko mi udari ovaj jedan dislike? peta kolona brate, PETA KOLONA!!!:)))
Majstor ... mali mozes igrat gdje god hoces
Steta sto ga neces gledat u 8 finala jer da je srece bilo i trenerske pameti uvjerio bi se da je ne za engleske nego za bilo koje lige!
Dzeko igra u najjacem klubu a ti pricas o Engleskoj, ali opet je na kraju bio medju startnim momcima. Al ovaj nije za engelsku ligu. I najjaca odbrana se igra u Italiji, ne u Engleskoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a meduljanina FK Gornja Maoča
nezz stvarno zašto njegova brada smeta :/// Da je CR ili Messi nose, pretpostavljam da ne bi smetala ;)
Bešić najbolji,on se najbolje i pokazao:)
Moze Arsenal kako da ne, tu sa Ozilom, Ramseyem i Wilsherom, kakav bi to bio vezni red a naprijed Wallcot, Podolski i Giroud
DANAS OVO STAVIT U DNEVNIK HRT-A http://www.hercegovina.info/vijesti/vijesti/bih/u-vitezu-spaljena-hrvatska-zastava-u-sarajevu-vatromet-i-proslava-poraza-hrvatske-76121#news_view
Za ovog Mumeta se nije znalo dok s Argentinom nije zaigrao. Sad ga odjednom sva eurooska elita trazi... Opet klix.ba transfere pravi
JA sam ga otkiro. Prije mene nije bilo njega.
Ako je pemtan nek ode bas u Romu kod Pjanica i nek igra tamo, to mu je najbolje.
ne biras ali mozes da se ponudis. a jeftin je sad kad igra u madjarskoj i uzece ga svako, ali mislim da ima opciju sa Hamburgom da se vrati, mada on ne treba da igra u Njemackoj.
Gdje si ti sumLJam?! :DDDDD
On treba u Italiju da ode, da ispece zanat, da nauci od nasih komsija Talijana da krade da udara i da igra ofanzivno i to je to.
Mnogo inteligentan igrac, trebao bi ga stvarno neki veliki klub dovesti, ima mnogo toga mali da pokaze..
Jednostavno receno, mali sad moze kud god hoce! Jos ce se cuti za njega!!!!
Veliko otkrice BH reprezentacije. RESPECT za ovog momka!
EDINE, LETS THE TRCANJE TALKING, EDINE!!! EVO TVOG "ZALAGANJA" EDINE! http://1.ii.gl/3fBynmh.gif A OVO JE ISTO "FENOMENALNO ZALAGANJE"! http://lapload.com/image.uploads/23-06-2014/original-c279beb98e5e03ad42337d45219c54b7.gif SRAM TE BILO EDINE!
Napokon, ovo je dokaz za "Džeko Fan Boys" koliko se Edin zalaže za repku, njegovo zalaganje u Cityu je nevjerovatno, svi smo svjedoci. Svaka njemu čast što je zabio toliko golova za rep, ali se ne živi od stare slave i vjerovatno nebi zabio toliko golova da nije imao velemajstora Pjanketa iza svojih leđa da mu baci koju loptu!
Da smo imali jos dva Besica pobijedili bi i Argentinu
jeste, da Arsenal nema 50 takvih i 50 boljih
artetu flaminia frimponga coquelina ili nekog petog? Ne seri zivota ti
pa i njih izmedju ostalih... A koliko ih mas sto nisi cuo za njih...precijenjujete se...opasno...Osim Dzeke nema tu neke ekstra klase u BiH... Edin je igracina...ostalo je teski prosjek...mozda Pjanic...ali samo mozda...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naprjed Bešiću samo tako nastavi i uspjeh zagarantovan !! Jedina svjetla tačka u BiH repki uz Begovića naravno !!!!