Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kovaca i Stimca su smjenila za mnogo manje pogreske. Ali Cacic je Mamicev pulen, tako da predvidjam da ce jos dugo biti selektor.
Ćiro misli da je izmislio fudbal, moj Ćiro uzeo si treće mjesto sa onakvom ekipom, pa i ja bi ga uzeo da sam bio trener, čitav život živi na tome
@paul jbg nisu ni one ostale reprezentacije na tom prvenstvu bile ranga gibraltara, francuzi i brazilci nikad jaci, holandija, njemacka itd svi jaki bili.
@samog... jarane igrači igraju a selektor sjedi i gleda, postavi najbolji tim i igraj
Hajde strvino stara , svakom ti dajes i prisivas neke etikite. Ako je iko izvikan na ovome svijetu da je neki trener, onda si upravo ti. Sve sto bi ti mogao raditi , to je da uzmes sebi , kao uvijek, Serifa Konjevica i da zabavljas igrace svojim cirkusom seljackim.Sva tvoja taktika i znanje je u tome..
Svaka cast...gotivim Mamica samo zato sto je znao Ciru iz.ebat.
Ciro kao osoba je jedan obicni ljigavac i prevarant, ali kao trener je legenda i to se ne moze osporiti. On je udario dobre temelje nase reprezentacije prije Papeta.
CIRO MAJSTORE TAKO JE TI SI ZA NJEGA I SVE OVE NA BALKANU DOKTOR NOGOMETA
Ja ne znam sta je s ovim hrvatima ? Francuska ne moze dati gol jednom Luxemburgu , a njima je katastrofa sto su izgubili od jedne Turske . Koja je kao i oni bila treca na SP i koja ima trostruko jacu ligu od hrvatske.
Sta seres Ciro, samo se javljas da pljujes po drugima!
Ciro ti bi trebao pozvati Cacica i naseg Mesu da im dobro izvuces usi.