Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj tink dis is gud for mi,and for klab tu traj stej in frst lig
Nece biti za njega problema, zna engleski :)
bravo
misteriii
KAO PRVO BAKA JE PRVI OBUKAO DRES OBNOVLJENOG KLUBA HŠK ZRINJSKI A KAO DRUGO RA81 UOPĆE NE POSTOJI VISE OSTALO JE SAMO IME NAVIJAČKE SKUPINE ŠABANOVIĆI-IST SIDE
Ajjj tinks kontrakt is gut bat komunikacija,,,,hmmmm ajjj learns arabik, inshalla
Ju nou vat ju vant. Itz not finisd itz open, end aj tinks van van is gud for zrinjski
AAAAA AJ tinks Siroki is gud frst perijod of gejm, ju nou vat ju vant, and aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Al Ansar vas seknd period of d gejm.
Baka hvala i sretno!
Baka, kralj bio i ostao
baka je ljudina!!!!baka sretno od željinih navijača iz cijele bih
FIRST HALF MI BILI BOLJI...NAJJACI JE
i tinks mnogo money in saudi audija
BOLJE MU JE DA DODJE U FKS, A MIRZU ISTJERATI !!!
Hahaha, budalo zadojena!
Koliko vehabija ima u klubu?
Ti si ba nadareno glup...lijepo ti gore pise grad Medina, Saudijska Arabija...a ne Bejrut ,Libanon....Al Ansar je klub iz grada Medina...To je klub iz 1. lige...a iznad njih je Pro Liga...znaci fakticki , to je druga liga...nebitno, nek mu je sretno i nek vidi sta je gospoda i kako sejhovi uzivaju...Sretno Baka !