Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj da ga hoce vratiti u Europu - Svicarska, Belgija, Njemacka, Austrija.... ko na domacem terenu. A moze i u Ameriku. 60 000 prosjek nasih bi bio
Prijatelj brazilijanac koji u svom gradu, jednom od domacina Salvador tvrdi da je nemoguce ovo sto trazi Fifa, jer kako kaze, pocele su kampanje sa bojkotiranjem SP, sa zabranom javne prodaje karata i sl. Kaze vec da su mediji u Brazilu poceli da se djele izmedju za i protiv, jer smatraju da su protesti presli sve mjere normale te da se poneki boje opasnijih dogadjaja - gdje bi doslo i do oruzanih sukoba. Kaze mu da u jednoj od debata se ozbiljno razgovralo o blokadi grada u krugu od 2km oko stadiona sa oklopnim vozilima i tenkovima te da oko svakog stadiona bude aktivo oko 5.000 policajaca i vojske tokom utakmica - sto on smatra ne prihvatljivim, te kaze bolje da ga odgode ili prebace u neku drugu drzavu koja moze u roku od 30 dana da ponudi sve moguce kapacitete.
2010e kada je bilo glasanje da se uvedu sankcije Iranu interesantno je da su Turska i Brazil glasali protiv Cionistickih interesa, sad se obije zemlje suocavaju sa protestima (iniciranim izvana) obije su u nemilosti zapadnih medija, suocavaju se sa kritikom, rezolucijama kojekakvih organizacija i vlada i sl... Puka slucajnost ili...
Taman da se kvalifikujemo, a ovi odgode svjetsko prvenstvo.. Pa je li to peh ili sta? A mozda nam se i posreci, pa to bude na domacem terenu, u Njemackoj. Kako je krenulo, ne bi me zacudilo.