Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto Blatter ne objavi poslovne i finansijske od posljednjih 10 godina umjesto ovih sr,an,ja iz 90 - tih godina. Sto se tice penala protiv Francuske, ja nisam od nikoga tu noc cuo da je primjetio da je bio nekoliko centimetara izvan linije. Lako je pametovati poslije i ocekivati da sudija vidi sve. Spaha je za,jeb,ao i gotovo, nije ga sudija tjerao da mase nogama iza ledja.
joj smarate s tom france v. bih pricom, jarane pogledaj snimak, penal cis ko suza ne treba ti niko nista govoriti vjerus svojim ocima, uvijek nam neko drugi kriv. btw ne bi me cudilo d aspahicevo ime iskrsne u ovim dokumentima o korupciji
jes bogami Hamo etak je
U slučaju France v. BiH ne treba ništa istraživati, sve je očito, i nije to prvi slučaj medjunarodnog kriminala u fudbalu, kada se neće da vide očigledne stvari. Meni je žao što naš Savez nije podnio žalbu ili malo veću prašinu protiv sudjenja. Vjerujem da bi se poslije toga kao i slučaja \"Sion\" imao bar pošteno sudjenje protiv Portugala.
kad bi covjeku bilo naredeno da ukloni brdo a on se osloni samo na A.l.l.a.h.a, on bi ga i uklonio
Fifa Mafia .
evo vam dokaz da BiH nece nikad otic na neko veliko takmicenje