Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je sto se vi u FIFI i UEFI ipak ne borite protiv rasizma. Vase rijesenje su mizerne novcane kazene kao recimo ona Srbiji. Vi stvarno milsite da ce 60.000 eura kazne nesto dokazati gedzi iz Krusevca???
u pravu je Boateng 100%..covjek je izaso i mrs hebte se svi redom..a ne kao ovi fasisti iz FIFE sto kaznjavaju jadnim novcanim kaznama..
Tesko je naci vece lopove od ovih u FIFA I UEFA strukturama.Kad se sjetim onog svede Lenartsona place u 85 god. sto nije ponovo izabran za predsjednika UEFA.Kazu on je legenda.Jest ko i ja.On je lopov.Za mene nema razlike od lopova sa olovkom i lopova sa pistoljem.
Fifa je fašistička ustanova. Pomaže velikima i omalovažava male i reprezentacije i klubove.
svi ste vi mafija majke vam ga... samo da je para!
Ma ja, šuti i puši!
-------Boateng KING------NEMO ZE SE NAKRAJ SA FASISTAMA ,MI TO DOBRO ZNAMO
http://source.ba/clanak/8794947126395/sport/Iker%20Casillas%20odbio%20kapitensku%20traku%20od%20Ronalda/?ref=tiker POGLEDAJTE :D klixovci de objavite i vi ronaldo cojk mourinho ganci iker kralj
nesto sam predosjecao da ce na kraju ipak Boateng ispasiti kriv
KOJA KRADJA jbt lafo saznaj IQ uradis test za 10 i onda na kraj testa da saznas rezultat posalji sms a dole sms 2 marke i plus pdv ma sikter im