Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo onaj ublehas sto je formulu htio dovesti u Sarajevo
Seoska varalica
Zeljo sto dalje od ovog prodavaca magle
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šest firmi, nijedna ne vrijedi više od 100 funti i nije aktivna duže od 18 mjeseci. Jedva čekam da vidim koliko hipoteka se će banke naredati na stadion!
Samir Ceric is a serial entrepreneur, investor, mentor, philanthropist, public speaker (inc London Business School TEDx talk entitled 'Innovation in Global Art Market'), alumni member of George Soros Foundation, The Open Society, guest lecturer and mental health campaigner focused on blockchain technology and ... Ukratko ima galeriju u Londonu, a to businessmen pa i ja sam (mislim da mu je zena ta koja posjedujea on se slepa) Ima masters iz matematike niksta posebno.
mnogima je u oku lokacija pomocnih terena
ekspert ko onaj Kučuk...ubleha
Čim je on u svom projektu predstavio Amara Osima kao stručnjaka trebali ste skontati da se zajebava.
jos jedan sto misli da ce graditi na Zeljinoj zemlji... hotel, motel, stadion, trening centar, spa, koncertnu dvoranu, opservatorij, trolejbusku stanicu, podzemnu zeljeznicu
Ovo treba nogom nabit i vratit u London , gledao frajer puno Mucke
Ovaj klovn i jeste za njih.Da upotpuni cirkus sa Amarom.
Cerica za predsjednika a Seju Brajlovica za direktora kluba :D
Ja nisam imao pojma o ovom tipu, reko da bas progooglam jeko on. On nije ni B od biznismena, ocigledno da pokusava i ovdje izvuc nesto.
Ovaj lik je klovn, jadan je Zeljo s njim
ovaj lik nekakv ublehas, frajera prozivaju svi da ih je prevario . con artist XD , zeljo dragi bjezi od ovog klosara, zavit ce nas u crno
Nakon mesara Seje, sad i pjevači na red došli, samo naprijed Koke...
Sastanak kluba u Konjicu a klub uz Sarajeva, hahhaah pa sta vam radi uprava od onakvog kluba
ma ni ti mu pomoc ne mozes. Sve ovo ovako ostaje, kupus liga, i sarajevo i zelji itd
Ja sam Zeljovac ali ovaj mi djeluje ko supljikator!