Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte, ljudi... pa odakle vam volja i snaga za loženjem posle 0-8 od Atalante? Sačuvajte barem dostojanstvo u tragovima metodom ćutanja i izbegavanja teme fudbala.
Neko od bezimene atalante, a neko od strasnog kluba sa kipra kojem se ni imena ne sjecam.
@limamali Malo ko se seća bilo čega vezanog za utakmice Sarajeva i Železničara generalno... jedino se pamti 0-8 pošto je upečatljivo. I pamti se onaj gol Sarajevu prošle godine sa polovine terena od neke Sarije, Zarije, Storije... kako li se već zvaše taj moldavski ili kazahstanski klub... nemam pojma.
Jel ovaj Cerić mali od reisa ?
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Treba biti optimistican.
fali mu na u prezimenu :)
bio je ona budala tan sto je drzao 4,5 klubova i sarajevo mu sluzilo ko ekspozitura ekspoziture.sad eto ga cun.ajde mozda vise nikad ne izgubite 8-0 od prosecnog tima iz serija a
A za šta drugo da mu služi FK Sarajevo? Za pohod na pehar Lige Šampiona?
Neka momci razmatraju i nove ideje i lijepu saradnju jer treba probati.
Ma može Formula u Sarajevu - samo neka uvezu gorivo iz Mađarske... jeftinije je, kvalitetnije i nema akciza.
ova je na električni pogon, dovoljna će biti Elektroprivreda FBIH :)))
@sporticus E, to je onda drugo... neka samo ponesu vodu za hladnjak i udri.