Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trcite vi i nosite maske, neznalice
Pa nije poenta da i igraci na terenu trebaju da nose masku... Poenta je da nema logike... Il nema Ibre da postavlja cijevi...
Kakvi klocovi, covjeku nestane daha kad normalno hoda sa maskom, a kamo li sa fizickom aktivnoscu koju igraci imaju tokom 90 minuta.
Pa poenta je smanjit nivo rizika da se pre ese zaraza, gdje se mogu uvesti pravila distance, da ne uticu na tok igre ili rezultat neka ih onda.
Koja sprdacina......
Koje budalaštine. Ne mogu da vjerujem da su švabe nasjele ko levati na ovu koronu
ne mogu hodat s maskom a kamoli trcat
Glupiraju se sa ovim mjerama u sportu. Ko će trčati s maskom? To nije moguće. Maltretiraju ljude. Ili neka igraju normalno ili neka se ne igra još jedan period.
Pu klosari medijski
Probaj ti trcati punim uz aut liniju sa maskom na licu. Debilni Klix novinari.
Manijaci, pustite više ljude da igraju! Pustite ljude da žive!
Sta se ti javljas pitaru
od mene koji crncim za svoju familiju sigurno nece nijedan fening dobit,a ko hoce da im daje sto trce za loptom,bujrum!
Koje pi*ketine od navijača... Ostanite doma do kraja života kad vas je svega strah