Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek ode kod Asmira da mu ovaj pokaze kako se ispucava lopta
Šuti bolan, ubit če nekoga ako bude tako šutirao pa vidi belaja ...
Ko je sretan ni u hali nije gladan! :D
Ljudi ova se lopta odbila k'o od zid.
Dovoljno je reci Almunia, kod njega je sve bizarno
treba Begi da ode da mu objasni kako se to radi :D ...opustio se, ispucava ko da nije utakmica, zato i nema mjesta u Arsenalu.
Manuel Almunia - covjek koji je Arsenal kostao titule prvaka Europe 2006. (dva poklonjena gola u zadnjih 10 minuta utakmice) i vjerovatno jos neke titule u Engleskoj. On, Bendtner, Jeffers i Senderos - vjerovatno najcrnje mrlje u blistavoj karijeri Arsena Wengera.
Druga Liga a vise navijaca nego kod nas na derbiju...
Jebo ga ti, pa nemože pola Sarajeva stane na stadion!!! gdje češ poređivati državu sa 80 miliona stanovnika sa 3,5 ?? Samo London ti je oko 10M.
Šišmiš@ Čuj 80 miliona zivi u Engleskoj,a i London malo Morgen 10 miliona,onda Njemacka beli ima 120 mil.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...umalo ga u glavu ne pogodi... : )))))))))
nema veze go kao go al ga je frajer momacki izvalio
Koje drvo....
Pa ima l' bizarnijeg od onog danas? hahahaha :D
al' je Begovic danas zaljuljo jedan ..