Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi idioti, još Zvezda ovo objavi na svoj oficijelni kanal, ponose se s ovim...
Cudna genetika
d.e.b.i.li.
uvijek je lijepo vidjeti kako prosjecan sprdaljski mozak razmislja..... divljacki prostacki kretenski i zivotinjski..... hvala st0 si tako lEpo sve ispricao.... ti i ini ste potvrda sta mi moramo da trpimo..... nacija koja pravi cevape od ljudi.......
@223 Ko da se seli? Kvota 1.01 da su ti roditelji iz nekih pizdića u Crnoj Gori.
Znamo.Tipično četnički.Džikanski.Nemožeš ući u grad,ti granatiraj.Pobij civile.
Aco Petrivic priča kako je to SF sta je ovaj izjavio, uglavnom Srbi su prvi po senzacijama i laži od svih ex-yu zemalja, ovaj debil je to vjerojatno sanjao.
Pa što baš noge, nije Dražen bio nogometaš?
Udbaški klub i udbaške metode te naravno vlaški kukavičluk gdje idu samo kad je čovjek sam protiv njih 10.
Definicija sporta: Sport je sastavni dio društvenih potreba pojedinca, univerzalno je sredstvo razumijevanja i saradnje među ljudima, s ciljem fizičkog i duhovnog odgoja, vitalnosti i zdravlja, socijalnih odnosa i stavova, odbrambene spremnosti i kvaliteta života. Definicija sporta po Srbima: Lomiti noge i ruke motkama, eventualno ubiti.
Zamisli, kazu onda, u bivsoj Jugi si smjeo da spavas na klupi u parku. Smrdljivci...
Ha, ha smiješno je gledati ove nikogoviće kako poslije 30 godina traže pažnju, kao oni bili neko i nešto. Ove priče više ni navijači-djeca od 18 god ne puše.
Ah te Delije, kao i uvijek uz puno ponosa, daju dobar primjer za naprednu i lijepo vaspitanu srpsku omladinu.
Lovačke priče. Ovaj lik nije bio ne među 40 prvih na Zvezdin Severu osamdesetih i početkom devedesetih. I nikad Delije nisu imale baš toliku organiziranost da bi napravile tako nešto Draženu, ako uostalom ni interes to da rade. Ovo nije Argentina, niti će ikada to biti. Sa druge strane, kada je Arkan preuzeo Delije, njihova uloga je bila samo i isključivo biti paravojska režima.
Ja k.. od nacije samo neka sila i ubistva. Mamu vam cigansku
Hahaha jes lud slomio bi te drazen dine mi
Ja što ovaj matorac može srati u p. materinu !