Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li i jedan dan bez Džeke, osim ako da koji miliončić za pomoć BiH?
Naši "stručnjaci" rekli ˘ta će Djeko-kloc,ja mu kroz noge probaciv˘o" pa ga prodali za 100.000KM ;-).Ostatak priče znamo!!
Koga je ovaj prije trenirao Tuzla city,Vardar,Čukarički..Romu?!
A dosadni ste vise.... Dao gol otisli i sta... Od jedne pozz prilike, sto promasenih kazna kasnije.. Ima i boljih
Fala vam koji nas svakodnevno obavještavate o našem Đeki i Amri. Jedva ćekam da se korona završi i da Amra opet snimi onu svoju glupu emisiju.J... vas više Džeko u usta.
@HimzoCetvrtina Pq imas internet citaj o rupama u svemiru ako si zainteresovan za neke bitnije i vece stvari u zivotu, sto otvaras ove clanke i klix. Gdje zapelo?
onda ti ni nisi neki trener
sad on nasao pricati o ovome