Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živjela moja BiH, neka svijetu pokažemo tko smo mi!
Samo želim poželjeti BiH da uspravno stoji usred Balkana...Jugaslovija je postojala zbog BiH u kojoj je uvijek bilo prijateljstvo triju vjera i naroda, BiH je ponos Balkana i srušena je "samo" oružjem, ali duh je jači... Klix je isto spreman za Haag isto radi mržnju kao i 1990. Mrzitelji....zaustavimo to narode moj dragi!! Možemo tako lijepo živjeti zajedno! Raskomadani smo za ništa i sirotinja..ZAUVIJEK BIH
Bravo majstore, nesto normalno ovdje da se procita
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"U nekoliko minuta se potpuno timski izgube, da čovjek ne povjeruje." hahahahahahahah cool!
Zasto ovaj covjek vise nije selektor Gane,nikad nisu bolje igrali nego pod njegovim vodstvom?!
Ako Bog da, al nista ne mora da znaci, evo Spanija gubi od Cilea sa 2:0, Holandija se napatila sa Australijom..Bilo je iznenadjenja.
Za Bosnu sam prilicno siguran da ce proci u 8minu finala. Ne smiju podciijeniti Nigeriju i Iran, ali su definitivno bolji, malo vise trcanja i vise agresivnog napada, sve ostalo je ok. Hrvatska ima jako malo izgleda da prodje dalje jer Kamerun nije tako los a i klima je teska za trcanje u Manausu za Evropljane. Ono sto je glavni razlog je da Mexico ima 4 poena vec i prilicno jaku igru. Tesko ce Hrvati savladati Mexico sa ovom kvalitetom. U svakom slucaju zelim da uspiju, mada su sanse male. Ako prodjemo u sljedeci krug imamo Francuze, koje takodje mozemo pobjediti. U 4rt finalu bi najprije dobili Njemacku sto bi bio i kraj naseg puta.
Safete, telefon u ruke i zovi cojka.
svi nas hvale :)
"U nekoliko minuta se potpuno timski izgube, da čovjek ne povjeruje. To treba iskoristiti..." Ljudi pozovimo hitno onu Čileanku nimfomanku, i zamolimo je samo da se prošeta pored igrališta. Pa kad se Nigerijci izgube, a mi navalimo, ali ne na Čileanku, nego na nigerijski go.
Sjećam se, k'o da je jučer bilo, kad Neymar reče: "Ko je ta Bosna ? Uvalit ćemo mi njima sedam komada:" A vidi sad, sve se okrenulo, Bosna i Hercegovina na svjetskom svi pričaju o nama, bodre nas, a dušmani gore !
Zmajevi, naprijed! Obradujte naciju pobjedom nad Nigerijom i Iranom, i ispunili ste naša nadanja kao da ste prvaci svijeta. Budite borbeni, disciplinirani, pametni, ne podcjenjujte nikog, mislite šta nam značite i pokažite šta znate! Sretno!
Opet se svi boje BiH?
Milovan Rajevac je srpski strucnjak, ne srbijanski. Cisto onako, ako je nekome jos do pravopisa.
Da da bravo bravo za pravopis. Nenad Čanak je vojvođanski političar a ne srpski, ako je još nekome do pravopisa.
Sasa ba ako je konkretno do toga srpski i srbijanski mnogi tvoji Srbi ne znaju gramaticko pravilo oko toga. To ostavi Za forum o gramatici...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ako budemo igrali onako srčano i lzalagali se protiv Argentine, dobijamo
kao*