Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar..kurac dobar,odlican! Samo dovodite momke koje vole Sarajevo i koji ce ginuti za klub koji vole! Fale nam brzi bekovi..bez brzih bekova nemamo sanse u evropi..
Ćuj koji vole sarajevo?! Nema tu ljubavi, samo keš. Zna se gdje ljubav stanuje!
Ako ovo uspiju ovo ce bit svjetski. Mario Vrancic, Dario, Balta, Kyremeh, Oliviera, Delac,… jos plus dolazak Zeljkovica, Vukotica..
Ok sve al Balta prije Ziljkica…
Koje bolan svjetski??? Vrančić više ne može hodati, Baltino udaranje prolazi samo u našoj ligi, jedino Ziljkić ima znanje ali se mora uozbiljiti, ostalo sve je k.arina
Pitarska kljusina
@RILE...napušava UD-om svakog njanju koji se nakači na komentar
pucaju cirevi ????
Eh ovo bi bilo vrhunsko pojacanje, jak stoper skroz
Opaa ovo bi bilo pravo pojacanje