Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzimao stari hajduk osladile se pare !!
Namjestio da nigerija prodje dalje umjesto Bosne 100% :P
Kazem ja, naka sirotinja guli u Zenici 40 godina zbog gluposti, a pravi kriminalci ceskaju jajca i uzivaju sve privilegije ovog svijeta.
Svi moćnici svijeta mogu doći pod istragu pa i adekvatno biti kažnjeni ali neki ,,moćnik,, iz Bosne i Hercegovine to neće moći biti nikada. Jad smo mi i čemer. Nigdje na kugli zemaljskoj zbog korupcije i lopovluka čovjek ne živi bjednije ali zbog toga niko ne snosi posljedice. Pametnom dovoljno.
polahko bit ce! i ovaj je mislio da ce zauvijek.....
ne odgovara trenutno.....pa sta ti mislis ko je Blattera stitio??? FIFA? malo sutra! doci ce vrijeme kad i ovi nasi vise ne budu potrenbi ovim malo vecima....
78 mu je godina. pa do kada majka mu stra. kada je dosta
a i to sto kazes.....kao da nema pa mora jos koju zaradit......i to je bolest covjece
Izgleda kao da je i Blatter "negdje" stao Amerikancima na zulj. Razlog je organizacija SP 2022, koja je dodijeljena Kataru, a koju su zeljeli Amerikanci? Ili prosirenje americkih sfera uticaja I na svijet fudbala? I zato traze Blatterov skalp? Bilo kako bilo, ne treba pretjerivati. Covjek je nevin, dok se ne utvrdi njegova krivica. To vazi i za Blatter-a.
pravno gedao i semsa je nevina...
@nokian tjah...
zamisli toliko dugo si na celu Fife i kazes potrebna joj je rekonstrukcija...ne volim Ruse,al kako bas pred svjetsko u Rusiji da se Ameri oko ovoga brinu...sumnjivo
Pa eto sam si odgovorio na svoje pitanje; čovjek toliko dugo na čelu FIFA-e, a priča da je potrebna rekonstrukcija. Nešto tu vonja. A nije baš pred svjetsko, zadnje je bilo tek prošle godine.
Koliko sam upucen sljedece svjetsko,2018,bi trebalo biti u Rusiji,vec citam vijesti kako treba rezervni plan u slucaju da se otkaze svjetsko u Rusiji...nego sta je nego pred svjetsko,treba to organizovati,nije korida u Cevljanovicima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
na ovoj slici sevdah ga ponio